Viitor ministru în cabinetul Ponta: ”Am fost reprezentantul PSD în CSM”

Corina Dumitrescu, reprezentat al PSD…ăăă…societății civile în CSM

cristihan spune în comentariile la articolul anterior:

”Hello! Explicati-mi si mie, va rog… Citesc pe RL explicatiile madamei de la Cantemir. Zice ea acolo despre candidatura la CSM: ” Iniţial, refuzasem această candidatură la CSM din partea PSD-ului, fiind o persoană foarte ocupată şi numai din acest motiv. Dar, la finalul termenului în care se putea depune candidatura, liderii PSD mi-au făcut din nou această propunere pe care, în cele din urmă, am acceptat-o”. Pai ea e reprezentantul societatii civile sau al PSD-ului in CSM?!? Sau asa se face, partidele propun reprezentantii societatii civile??”

Deci, de cînd PSD este societate civilă? Partidele nu au reprezentanți în CSM. Cum își permite un viitor ministru să declare că în CSM sînt reprezentanți ai partidelor, desemnați pe criterii politice? Apropo de asta, la un moment dat, reprezentanții societății civile în CSM erau Corina Dumitrescu și Victor Alistar (între timp, prins cu mai multe mîțe în sac).

Ok, înțelegem că doamna Corina Dumitrescu a făcut o excursie în America pe persoană fizică cu numele de fată și acolo a asistat la chestii pe care apoi și le-a băgat adînc gramatical în CV (CSM a mințit cînd a zis că ei sînt de vină pentru ”înnot”, ”secția reală” și altele – greșelile apar în toate CV-urile doamnei depuse pe la Parlament și pe unde mai activează doamna în diverse comitete și comiții) dar declarația doamnei că ar fi reprezentat PSD (!!!??) în CSM este extrem de gravă.

Traian Băsescu minte și jignește milioane de oameni din sistemul privat

Traian Băsescu: „Nimeni nu a vrut ca sectorul bugetar să fie chinuit, dar nu am avut altă soluție. Oamenii ăia au suportat cea mai grea lovitură a măsurilor de austeritate. E corect moral, politic si economic ca prioritatea sa fie reintregirea salariilor” Nu este adevărat. Sistemul privat e cel care a suferit cel mai mult. A spune că bugetarii au suferit, în condițiile în care sute de mii dintre ei ocupă niște posturi inutile, care ar trebui desființate mîine, în condițiile în care la noi salariul la stat e mai mare decît la privat, în condițiile în care în 2007 și 2008 li s-au mărit salariile aberant, pe banii contribuabilului, același contribuabil care în 2009 și 2010 a dat faliment, a fost dat afară din serviciu sau i s-a scăzut salariul cu 20% sau 50%. Iar dacă tot vrem să mărim indirect consumul, dacă tot e să fim keynesieni, de ce să nu mărim investițiile și deci consumul prin intermediul patronilor și angajaților firmelor private? Dar dacă lăsăm noi banii în buzunarul contribuabilului și el consumă și investește mai mult? E, cum ar fi?

Înțeleg că pentru Băsescu și pentru PDL ținta și miza politică o reprezintă bugetarii. În asemenea condițiuni, cred că ar trebui să aplice pentru intrarea în USL iar nebugetarii care nu au suferit monstruos să se orienteze spre alte zări politice. Cei care compătimesc cu bugetarii să voteze PDL. Noi, ceilalți, probabil că o să sărim peste alegerile astea, așteptînd reînvierea PNL pentru 2014 sau 2016.

MRU, primit cu entuziasm  de poporul pedelist la lansarea candidaților PDL

Am înțeles că pedeliștii de rînd, gură cască, popor, militanți, l-au primit pe MRU cu un entuziasm care a surprins pe toată lumea, pe MRU, în primul rînd.

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Bleen

Mirel-Valentin Axinte (Bleen) scrie despre politică începînd cu august 2008, cînd a deschis blogul bleen.ro. Pînă în iulie 2014 a fost fondator, redactor șef și autor la Blogary. Din iulie 2014 s-a retras.

167 de comentarii

  1. Cred ca toti facem o greseala discutand despre ministri desemnati.
    Guvernul Ponta este rezultatul unei majoritati conjuncturale, nascuta din tradari.
    Nu pot accepta un guvern care ESTE EXPRESIA TRADARII nationale.
    Nu exista clipa, in care acest lucru sa nu ma „bantuie”, sa nu ma irite, sa ma gandesc daca e bine ca lumea accepta un astfel de guvern: al tradarii.

  2. 26 de ani de la Steaua-Barcelona 2-0. Cîți dintre steliștii de azi mai știu, dintr-o răsuflare, Vejle BK (Danemarca) 4-1, 1-1, Honved (Ungaria) 4-1, 0-1, Kuusysi Lahti (Finlanda) 0-0 (l-am pierdut, era curentul tăiat), 1-0 (Pițurcă, min 86), Anderlecht (juca Scifo la ei) 3-0, 0-1, Duckadam (1), Iovan (2), Bumbescu (4), Belodedici (6), Bărbulescu (3), Majearu (8), T. Stoica (5), Balint (10), Boloni (11), Lăcătuș (7), Pițurcă (9)? Dar de Radu II, Lucian Bălan, Stîngaciu, Pistol sau Weissenbacher?

  3. Băsescu își bate joc de țară, zice Alina. De ce, cum, în ce context, nu mai contează, important e că Alina a zis că Băsescu, cel care a trădat-o, își bate joc de țară.

    1.  @Bleen Cine este Alina? Mungiu sau Pippidi?
      Nu mai e o noutate poziţia de capră uselistă a societăţii civile, însă, ce ce mi se pare mie mai grav este că am citit porcăria asta inclusiv în articolul de faţă. Cred că marota suferinţei bugetarilor sau privaţilor e greşită. Mai ales din partea privaţilor, de la care aş avea mai multe pretenţii. Că-s mai competenţi, nu-i aşa? Că dac-ar fi incompetenţi, nu i-ar angaja privatu’.
       
      După părerea mea, ceea ce spune Băsescu, în mod absolut întemeiat, este faptul că în 2010 tăierile salariale au fost făcute de la bugetari. De bun simţ este să admitem că ei au fost cei afectaţi direct de măsura guvernului Boc. De asemenea, prin distribuirea a mai puţini bani în piaţă, măsura i-a afectat indirect şi pe privaţi, care nu au mai avut cui să vândă bunurile şi serviciile lor de calitate excepţională (de-a dreptul privată).
       
      Bun! Deci de luat în freză, putem conveni că au luat-o cu toţii, atât bugetaţii şi asistaţii, cât şi privaţii şi competenţii naţiunii. Acum, când se pune problema distribuirii unor bani în piaţă, cred că e firesc ca aceştia să ajungă în primul rând acolo de unde au fost luaţi, recte la bugetari. Şi, la fel ca atunci când dispariţia banilor din piaţă i-a afectat şi pe privaţi, la fel şi acum această restituire îi va revigora şi pe cei care vor putea să-şi vândă produsele excelenţei private.
       
      Mi se pare de bun simţ. Poate o să-mi explice şi mie cineva care-i faza cu „Traian Băsescu minte și jignește milioane de oameni din sistemul privat”.

  4. http://www.ericamang.ro/index-2.html – daca ar fi sa speculez, as zice ca ea a activat de fapt in domeniul academic in timp ce el a mai facut un pic de politica, un pic de biznis, etc. Ea l-a luat co-autor la unele lucrari, ca nu se stie cand ii servesc, el i-a delegat niste atributii pe la firme ca sa nu fie in conflict de interese (prea tare…). Hai sa traim!

    1.  @Florina Dupa cum spuneam, astia ne inunda cu rahat. Inca una: „Membru „International Oracle User Group” (IOUG)” – ce tampenie! Orice firma care vinde solutii software organizeaza User Groups, adica intalniri periodice in care reprezentanti ai clientilor fac schimb de experienta. Sa treci asta in CV e jenant. Sau trebuie sa-mi actualizez CV-ul si sa-l scriu cu font de 4, sa incapa tot? Scriu si membru Blogary (desi cred ca asta ma face supracalificat pentru guvernul ponta…)

      1.  @cristihan  @Florina tot degeaba daca nu si-a trecut si membership-ul pe un site de torrente :-)) serios acum: te asteptai cumva la altceva? 😀

        1.  @EleninaNicut  @Florina Fugi de-aici, macar daca ar sti astia sa foloseasca asa ceva! Pun pariu ca si pentru asta pun un subordonat la treaba…

  5. Pe scurt, pt ce o conservă pe Cati?
    Incep să cred că astea chiar sunt pt deturnarea atenției de la altceva. Dacă presa îl lasă în pace pe Mang, Victoraș îl revocă pe Rus și îl pune pe Voicu, doar ca să mascheze ceva-ul? Unde ni sunt analiștii?

  6. Am senzatia ca astia vor sa ne inunde in rahat ca sa putem apoi sa ii apreciem cand mai schimba cate ceva, prin contrast cu ceea ce oferisera inainte. Bai, e prea mult, cum si de unde naiba ii scot astia?? Ma gandeam la ideea de flooding (ca metoda de atac al unui site) si am dat de flooding din psihologie (http://en.wikipedia.org/wiki/Flooding_(psychology)) – astia chiar vor sa ne trateze fobia de nesimtire, socialism, nepotism, impostura, coruptie cu doze mari din aceleasi otravuri!

  7. „În momentul de faţă în economia reală lucrează maximum trei milioane de oameni. Economia reală este cea care s-a restructurat puternic în anul 2009 şi primele luni ale anului 2010. Ea a reacţionat corect la criză. Cel care nu a reacţionat corect la criză este statul, care nu şi-a diminuat consistent cheltuielile.Şi, ca să fiu plastic – este o imagine care îmi vine în minte acum: statul arată aşa, ca un om foarte gras care s-a căţărat în spatele unuia foarte slab şi subţirel, care este economia românească”, Băsescu, mai 2010
     
    „Dar sistemul bugetar nu poate fi atât de sus, din punct de vedere al salarizării şi al veniturilor în mod deosebit, că e o mare diferenţă între salarii şi venituri, în raport cu sectorul privat, care produce banii din care trăieşte sectorul bugetar.Repet, e ca un om foarte gras şi mare, de 200 de kilograme, care stă în spinarea unuia de 50 de kilograme şi tot vrea când vede farfuria cu mâncare, tot acela gras vrea să mănânce, nu-i lasănimic celui slab, în spatele căruia stă”, Băsescu, mai 2010

  8. Oameni buni, cred că am o revelaţie: Corina Dumitrescu era super gagică pe lângă interlopul ăsta!!!

      1.  @murfi  @StefanTrifan Tot fundamental, in adancul ISI Web of Science, cautarea dupa profesorul de informatica Mang Ioan ne da urmatorul rezultat:
        „Your search (shown below) found no records.”

      2.  @murfi Foarte tare!
        Dar şi valorile domniei sale şi platitudinile alea de lemn sunt antologice… :))
         
        „Imi iubesc familia si imi respect semenul.
        Adevarul ma calauzeste in viata.
        Fapta cea buna imi da putere si speranta.
        Ca roman, cred in demnitate.Imi cinstesc strabunii mai presus de orice.
        Omul traieste asa cum isi asterne – s-astepti binele daca faci binele.
        Politica nu este un balci al desertaciunilor, ci o responsabilitate suprema.
        Ma rog lui Dumnezeu si-i multumesc pentru tot ce mi-a dat.
        Tot ce este omenesc este frumos si tot ce este frumos trebuie sa fie moral.
        Nu poti fi demn decat in libertate.”
         
        Fuck! Mă simt iluminat.

    1.  @Florina trebuia răsplătit şi el …
      Mă întreb cine mai urmează dacă pică şi ăsta? :))))

  9. Alin Fumurescu:
    „Ioan Mang, noua propunere a lui Ponta pentru functia de minsitru al Educatiei, e o natura mai simpla. Profesor la Universitatea din Oradea (si cu asta am spus tot), isi trece in CV, cu mandrie, singura distinctie obtinuta in viata:
    2003, International Diploma of Honour for significant contributions to global society through OUTSTANDING ACHIEVEMENTS IN COMPUTER SCIENCE – conferita de American Biographical Institute USA”
     
    http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/saracul-psd-din-diaconescu-n-mang-american-biographical-institute-si-certificatelepremiile-pe-bani-multi-78353.html

    1.  @StefanTrifan American Biographical Institute  nu e ONG-ul ala de unde poti cumpara glorie la mililitru, ca sa apari in Who’s Who-uri?

  10. Atrag din nou atentia asupra postarii lui Poweraxxel de mai devreme… E dialogul din stenogramele PSD pentru care niste asociatii non-guv (intre care si Pro-Democratie, hahahaha!) au sesizat in 2004 ministrul justitiei si procurorul general. Vedeti si aici: http://old.bihoreanul.ro/articol/ziar/oradea/faca-murdarc-a-psd-ului/3970/0/print/
    Astea il incrimineaza si pe Georgescu, by the way. Mang era si el o bila de bowling, de dat jos niste popice care nu mai conveneau. 

  11. François Mitterrand est l’ami de l’assassin! V-amintiţi? 
     
    Da, Mirel, toţi am fost tineri şi slabi, numa’ ăştia sînt tot timpul tineri şi niciodată slabi. 

    1.  @StefanTrifan Nu se pune. Asta era inainte ca societatea civila sa intoarca armele impotriva dictaturii basesciene. 

      1.  @rezon Mă bate gândul să fac o listă pentru o „societate civilă curată”. Poate îl convingem pe bleen să facă un topic şi despre gunoaiele astea. 🙂

  12. Crainica și Bogdan-Pielea leșinați de încântare, Sarko A AVUT ELEGANȚA de a-și recunoaște înfrângerea, când o să vedem și la noi un asemenea comportament, ah, oh, ah…

    1.  @Yeba Cand o sa vedem si la noi jurnalisti tv ne-isterici si ne-cretini, ca aia de la TF1 si France 2. Pam-pam!

    2.  @Yeba 
      l-am avut, ar putea să-şi amintească. Năstase a pierdut foarte elegant în 2004. a fost singura dată cînd l-am ascultat cu plăcere şi l-am admirat sincer.

  13. Octav Cozmâncă: Linişte nu va fi, domnule preşedinte. Linişte nu va fi şi mă aştept, dacă îl punem pe Mang, să înceapă o campanie împotriva lui în presă, similară cu cea împotriva lui Serac, cu nişte firme de calculatoare, cu nu ştiu ce naiba. Mang totuşi are autoritate, adică…
    Ioan Mircea Paşcu: …şi tot scandalul s-a vărsat la PRM… Băieţii au lucrat…
    Adrian Năstase: Cum facem aici? Ce spui, Rus? Se caută guru
    Ioan Rus: Eu propun să mergem cu Mang, pentru că nu se dezvoltă nici acolo nimic… chiar numai după chipul şi asemănarea sa (n.r. aici e vorba de gruparea Maghiar). Aşa că se mai creează un pic de echilibru, să mai treacă şi alţii pe lângă ei. Altfel nu se poate. Acuma îşi pune copilul rector, îşi pune ăla prefect (n.r. pe Retegan), nu putem nici chiar aşa. Să mai stea şi bătrânul să-şi numere boabele, e destul.
    Octav Cozmâncă: Bătrânul e decan la Electrotehnică, fiul cel mic e prodecan la Medicină şi cel mare este singurul candidat pentru rector la Universitate. Adică, practic, totul e…

    1. @StefanTrifan, l-au pus pe unul penal de-a dreptul & dușman explicit Funeriu. Sper că ăsta a fost scopul, să ne lămurim mai repede.

  14. Cei de la ARC (pipidi & all) au lansat o asa-zisa dezbatere pe site: http://www.romaniacurata.ro/ltfont-colorblackgtdezbatere-arclt-fontgt-ponta-si-mru-au-acelasi-friz-2774.htm Foarte actuala problema, indeed… Le-am sugerat sa verifice mai bine propriile liste negre si sa vada care e treaba cu noul ministru al invatamantului, sa vedem daca reactioneaza.

  15. Investigatie penala din oficiu
    Comunicat de presa din partea Aliantei pentru o Justitie Europeana in Romania: Organizatiile civice reunite in Alianta pentru o Justitie Europeana in Romania cer ministrului justitiei, Cristian Diaconescu si procurorului general al Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie, Ilie Botos, sa declanseze din oficiu investigatiile penale prevazute de lege in cazul lui Florin Georgescu. In stenogramele discutiilor conducerii PSD, republicate in ziarul “Cotidianul” din 24 noiembrie 2004, alaturi de declaratiile presedintelui Curtii de Conturi Dan Drosu Saguna, care confirma acest fapt, exista indicatii clare ca Florin Georgescu face presiuni asupra justitiei, favorizind astfel persoane care au comis fapte susceptibile de a fi calificate ca infractiune.
    Potrivit legislatiei penale, se sanctioneaza orice tip de interventie in favoarea unui infractor pentru a zadarnici inceperea sau desfasurarea unei anchete penale, precum si impiedicarea unui functionar public de a sesiza organele de ancheta sau organele judiciare cu privire la infractiunile constatate. (…) Articolele din Codul Penal relevante pentru acest caz sint nr. 264, favorizarea infractorului, si nr. 263, omisiunea sesizarii organelor judiciare. Solicitam efectuarea unei anchete prompte si eficiente, singura de natura sa dovedeasca bunele intentii ale Romaniei, in conditiile in care negocierile pentru capitolele Justitie si Afaceri Interne sint in curs.
    (Societatea Academica din Romania, APADOR-Comitetul Helsinki, Agentia de Monitorizare a Presei, Asociatia Pro Democratia)
     
    http://poweraxxel.wordpress.com/2012/05/06/guvernul-ponta-file-de-poveste/

    1.  @EleninaNicut Unde, ce zice? Pe evz se misca aia „live” in reluare… On the other hand, cica Ponta a fost procurorul in cazul Megapower, in care a fost implicat Deutsch, profesorul madamei! Si n-a reusit sa gaseasca banii… Ma doare mintea.

        1.  @Yeba  @cristihan  @EleninaNicut Eh, o nimica toata, e doar pe lista neagra a senatorilor cu afaceri cu statul (intamplator, chiar pe chestii care au legatura si cu invatamantul…). Asta o zice Alianta pentru o Romanie Curata, adica societatea civila, n’asa?

      1.  @cristihan  @EleninaNicut  Ioan Mang. Tulburator:  „Copil fiind, am fost fascinat de tot ceea ce nu stiam. Au venit apoi anii adolescentei, cu primele raspunsuri dar si cu alte intrebari si mai tulburatoare. In aceasta ambianta a calatoriilor din fiecare zi si din fiecare noapte printre intrebari tot mai revoltate si raspunsuri tot mai incomplete mi s-a cristalizat marea pasiune. Cartea.”.

    1. @EleninaNicut, mda, gestul contează. Altminteri, s-a spus pe-aici că diferențele sunt mici, în spectru îi desparte doar stânga cubaneză, parcă. @nedo era fără ochelari și nici nu observase.

    2. Reiau comentariul asta, stingher pe forumul La libre Belgique, că prea mi-a plăcut:
      Ce soir cela va être la victoire de l’assistanat et de la fonction publique sur la France qui travaille vraiment.

        1.  @EleninaNicut  @Yeba Pe B1: „Zi decisiva pentru Grecia”. Intr-adevar, cred ca grecii au facut ce ziceai tu mai devreme, daca iese olandezu’ presedinte in Franta…

  16. Vladimir Tismaneanu a scris un update la articolul http://www.contributors.ro/reactie-rapida/intre-stanford-si-hoover-despre-moralitatea-intelectuala-si-falsa-reprezentare/ Foooooarte interesant si mister Deutsch! Madam se infunda din ce in ce mai rau si ar putea sa traga si pe altii dupa ea… 
    PS. Mai multe detalii in RL http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/corina-dumitrescu-aparata-de-un-profesor-implicat-intr-un-dosar-penal-263107.html

    1.  @filadel Aștia spun că exit-poll-urile îl dau pe Hollande ca viitor președinte, cu 52-53,3%: http://www.lesoir.be

  17. Ponta, conferință de presă la 21.00, să arate că lui nu-i suflă nimeni în ciorbă și să-l salute pe Hollande.

      1. @EleninaNicut, cred că nouă ne-ar prinde bine un anestezic, ”și mai pe urmă a inchinat impăratul cu niște vin de-al lui, de la franțuzi, care indată cum au băut au mărmurit cu toții”

  18. Singurul lucru bun din toată povestea asta, pînă la urmă, este că vedem, în cazul în care ne mai amăgeam, cît de tarată’i societatea românească. 
    Avem, în momentul de faţă, dacă nu un ministru încă, un rector al unei universităţi particulare şi un membru CSM, în acelaşi timp,  cu asemenea probleme. 

  19. Ţineţi’vă bine de tot, că mai urmează! Nu’i nici Hoover ăla de’l ştiam noi, e HOOVER COUNTY!!! 
     
    În momentul de faţă, a continuat Dumitrescu, profesorul care a coordonat acest stagiu de formare profesională la care am participat, la Universitatea Stanford, ţinutul Hoover, California, se află în Europa, fiind dispus să intervină în calitate de martor în acest „proces moral ad-hoc” pentru a confirma ceea ce am declarat.
     
    http://www.romanialibera.ro/actualitate/politica/corina-dumitrescu-cand-eram-la-stanford-ma-numeam-corina-adriana-radu-263054.html
    Ptiu! Nici Realitatea n’a căutat unde trebuie. 

    1.  @Florina cand am citit partea cu „imi reamintesc chiar si dupa 18 ani ca Corina Radu a fost o senzatie pentru toti colegii mei care au participat la pregatirea profesionala din diverse tari”, coroborat cu aspectul comercial al doamnei, am gandit porno, recunosc :-))

        1.  @Florina  @EleninaNicut  Se da urmatorul enunt: „Deci ar trebui mult mai profund sa se intample analiza Bac-ului si a intregii activitati din liceu a fiecarui tanar”.  Intrebare:  in ce limba straina gandeste dna rector  Dumitrescu?  

  20. S-a mai spus aici (Yeba) ca se vorbeste prea putin de Daniel Constantin. Asa ca ma gandesc ca trebuie reluat subiectul.
     
    Ponta numeste ca minsitru al Agriculturii un tip care nu poate lua decizii autonome, pentru ca ca e santajabil prin creditul dat de Varan. Probabil ca Ponta nu va renunta la el. Daca e asa, foarte bine. Trebuie sa i se aminteasca vulnerabilitatea asta in fiecare zi. dimineata. la pranz si seara.
     
     

  21. http://inliniedreapta.net/alegerile-prezidentiale-din-franta-un-referendum-despre-identitate-nationala/„Oriunde stânga câștigă, factorul neofrancez face diferența. Oriunde dreapta se află în frunte, opoziția față de métissage și islamizare este argumentul mobilizator principal. Clasei politice, de dreapta sau de stânga, nu îi place să o recunoască cu voce tare. Chiar și Marine le Pen are grijă să nu se bazeze numai pe probleme de „identitate națională”, încercând să se propună campion al săracilor și al proscrișilor.
    Totuși, aceasta este problema adevărată. O victorie a lui Hollande duminică va răsuna ca un mare pas înainte pentru neofrancezi și începutul sfârșitului pentru Franța tradițională. O victorie a lui Sarkozy va însemna că procesul se amână pentru cel puțin încă cinci ani.”

  22. Azi e ziua internaţională a rîsului, de mîine guvernează Ponta. Să ne bucurăm, aşadar. 
     
    Mă scuzaţi, doamna ministru, nici o aluzie. 

  23. PDL se tot forțează să strîngă voturi ca să trîntească guvernul Ponta. Pînă acum au reușit să mai piardă un senator, pe Riceard Badea. Sfatul meu e să renunțe la strînsul voturilor, că poate rămîn fără jumate din parlamentari, dacă insistă atîta.

        1.  @Florina  @Bleen Te pomenesti c-om fi intelectuali! (stiti vorba ‘ceea: intelectualului ii sade bine cu opozitia). 

  24. Eu propun s-o retraga si sa-l puna pe barba-su’ (dupa ce in prealabil i se verifica CV-ul la Institutul Iorgu Iordan). Asa ramane in famiglie si toata lumea e fericita.

    1.  @filadel 
       Dan Alexe :
       
      „In primul rînd noi românii nu zicem Leuven, ci Louvain, ca de-aia suntem de ginte latinã… In al doilea, de ce nu o intreaba nimeni dacã „practicã” limba engleza?… dupã privirea caprinã mã indoiesc cã dumneaei s-a nutrit din pristolul de la Stanford (sau Louvain, unde o buna parte din studii sint de asemenea in engleza… celelalte fiind… în flamanda)…”
       
      o idee excelentă! s-o auzim cum se descurcă în engleză!

  25. Revista Kamikaze
    ”Realitatea TV + Antena 3 + România TV + TVR Info + B1 TV + Digi 24 + Giga TV + Nașul TV = 8 televiziuni de știri. Și un singur Ciuvică!”

  26. Bre, să le zică cineva ălora de pe Politeia și din NR că MN își pregătește trocul, d-aia dă afară incomozi. Să nu rămînă nimeni din mișcarea inițială, să nu rămînă nimeni care s-ar putea opune unui troc. Nu m-aș fi băgat, dar mă doare sufletul cînd văd atîția orbi care se chinuie. Lucrurile erau clare din octombrie 2011 dar lumea percutează mai greu, asta e.

    1.  @gupi Și eu am fost la Stanford dar pe timpul ăla mă chema Brin (după aia l-am schimbat în Bleen). Sergey Brin. Nu mă căutați după Axinte, că nu mă găsiți. 

        1.  @Bleen Zice ca erau odata doi vecini.
          Zice românuu:  „măi Bāghā, tu mi-ai furat găini”
          „Nu, vecine, nu io!”
          „Atunci poate puradelu'”
          „Nu iel, vecine, iel nu fură! Hai să-l întrebăm!”
           
          „Romeooo, șuteală la ciripeală ?”
          „Șuteală, tată, șuteală!”
           
          „Noa, vei că nu iel o furat ?”

  27. Şi ar mai fi un amănunt, dacă mai contează, dacă mai suportaţi… O banală confuzie între Leuven şi Strasbourg, pe care doamna viitor ministru nu a corectat-o. 
     
    Zice Sorina Matei, cam cîrcotaşă după gustul meu 🙂 aşa:
     
    Bun, să zicem că redactorul a luat-o razna. Dar în prezentarea interviului mai scrie că madam s-a specializat “în domeniul juridic și managerial” și în Japonia, Franța, Canada și Olanda.  Asta chiar nu mai apare în CV. Bun, să zicem iar că redactorul se țicnise brusc atunci când s-a apucat să scrie. Dar tu, dacă dai un interviu, și redactorul scrie că tu ai studiat pe Lună, Calea Lactee sau Antarctica, îl lași așa? Nu suni? Nu corectezi?
     
     
    http://sorinamatei.blogspot.com/2012/05/corina-dumitrescu-2012-romaniasectia.html

  28. Ouch!! Corina Dumitrescu, ministrul desemnat al Educaţiei: „Victor Ponta a debutat în viaţa academică la Universitatea Cantemir”.     ///       Ponta: „Doamna este în eroare”.     Acum intelegem de ce strategii de imagine nu i-au dat voie dnei Corina sa deschida gura vreo 2 zile….   

      1.  @EleninaNicut  @rezon Apropo de Ponta: nu mai stiu pe unde am citit ca nu si-a trecut in CV functia de ministru-delagat in Guvernul Boc din 2009.

        1.  @EleninaNicut  @Amelia New Uitati si CV-ul lui Alistar, in format transeuropean expres: http://www.politicaromaneasca.ro/files/fisiere/victoralistar.pdf 

        2.  @EleninaNicut  o fi renuntat in ultimul an; poate nu mai suporta atata naveta  Bucuresti – Galati 

  29. Staţi aşa că-i halucinant. Deci:
     
    „”Astfel, în dreptul informaţiei cu privire la instituţia organizatoare a acestei formări profesionale, am trecut în mod corect Universitatea Stanford, în dreptul rubricii care priveşte domeniul studiat în cadrul acestei formări profesionale am trecut corect cursul de drept internaţional, iar în dreptul rubricii ‘diploma obţinută’ nu am făcut nicio referire că aş fi obţinut vreo diplomă de acolo. Mai mult decât atât, ca să nu rămână spaţiul liber, am inserat în acel loc din CV premiul Fundaţiei Culturale Magazin Istoric – Armand Călinescu şi diploma aniversară pentru contribuţia la dezvoltarea Editurii Universul Juridic. Strategii de imagine ai PSD m-au sfătuit să nu intru într-o polemică cu presa pe acest subiect şi atunci unii reprezentanţi ai mass-media, făcându-şi meseria, au cerut relaţii la Universitatea Stanford despre Corina Adriana Dumitrescu, care într-adevăr nu a fost la acestă instituţie de formare profesională, pentru că mă numeam la momentul acela Corina Adriana Radu” 
     
    Adică în CV-ul ei european a trecut, în loc de diplomă la Stanford, un premiu de la Fundaţia Culturală Magazin Istoric???

    1.  @Florina una peste alta, mie-mi place cel mai mult formula „eu joc cu mandatul pe masa”… imi suna asa, elevat, academico- pokeristo- manelist 😀

    2.  @Florina Mai putea adauga si premii castigate de la „Integrame pentru incepatori” si”Secrete in bucatarie”

  30.  @Bleen  off topic. „Numele meu este MIHAI RĂZVAN UNGUREANU”
     
    Şi pentru că toate acestea / Trebuiau să poarte un nume, / Un singur nume, Li s-a spus M.R.U.

  31. Apropo de declarația: ”Cu sistemul privat cine este solidar?”, Drăgășani a dat capitalismului două mari nume: Mugur Isărescu și tenișii.
     
    PS: Nu știu de ce am impresia că și Dragoș Paul Aligică e tot din Drăgășani (oltean e sigur). Dar nu găsesc informația pe nicăieri. Însă eu așa știu, de unde, habar n-am.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *