Stirile zilei, linkuri si offtopice – 29 martie 2014

foto: Zama

Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.

[divider]

ȘTIRILE INTERNE (Blogary Evernote)

ȘTIRILE EXTERNE (Blogary Evernote)

[divider]

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

9 comentarii

  1. Mda. Am ajuns în bălării. Au ajuns comentatorii de pe bloguri mai inteligenți, mai complecși decât clasa politică, deci nu mai e nimic de comentat, e un fel de piramidă răsturnată.
    Ca niște profesori de istorie siliți să corecteze tezele unor clase de liceu industrial. Ca să nu vorbesc de profii de mate privind în gol peste tezele de la filologie-istorie.

    1. De pe Facebook:

      Frances Lyn Cuffie’s status.

      A cannibal entered the meat market to buy something nice for dinner. The
      owner greeted him and told him to look around. The cannibal began to
      inspect the meat case and noticed the market specialized in brain.

      Upon further inspection he noticed a marked disparity between the costs
      of brain meats. A carpenter’s brain sells for $1.50 per pound. A
      plumber’s brain sells for $2.25 per pound. He noticed with alarm that a
      politician’s brain sells for $375.00 a pound. With not a little
      curiosity he asked the owner why the huge difference in price between
      the similar meats.

      The owner responded with a deadpan look on his face, „Do you realize how many politicians it takes to get a pound of brains?”

  2. Și ca să ducem brieful la esență (cel mai bun brief e ăla de-un cuvînt):

    PNL – energie
    PDL – forță
    PMP – vedete
    PNȚcd – tradiție

    1. Cineva, într-un comentariu, pe Facebook, spune: Să votezi PNȚcd e hipstereala maximă. Și avea dreptate. Fără să vrea, a spus esența. PNȚcd, partidul vintage mașină de scris disc de vinil.

    2. Și dacă am intrat în discuțiuni d-astea, trebuie să mai spunem că targetul fiecărui partid trebuie ales și în funcție de resurse și logistică. Degeaba vrei să te adresezi mamailor și ruralului dacă tu nu ai structuri și bani și acces la media mainstream (că mamaile nu stau pe twitter și nici în parcuri, eventuri kinky și corporații). PSD, PNL, PDL și chiar și PMP (deține 2 televiziuni, un președinte de țară și un ziar tabloid) își pot duce mesajul în orașe mici și sate, la categorii geografice, de vîrstă, educație, venituri, la care partidele mici n-o pot face decît dacă se concentrează geografic (nu e cazul la noi, nu avem partide cu bază regională).

      Astfel, PNL se poate adresa în primul rînd neutrilor cu pretenții, PDL antipesediștilor de carieră, PMP, fanilor lui Băsescu, iar PNȚcd ”hipsterilor românimii” (hipster în accepțiunea originală, a celui care fuge de mainstream – nu în sensul nou, de stîngiști occupy).

    3. Și dacă o luăm pe conotație în jos…

      PNL – energie – tinerețe, dinamism, rapiditate, optimism, acțiune – tineri care muncesc (îmbrăcați accordingly), care se implică, fac sport, reacții rapide, replici scurte și tăioase, umor, haioșenie.

      PDL – forță – cantitate, copleșitor, mare, furnici fără față, mulțimi așezate cu rigla, toți ca unul, evenimente de anvergură, figuri cu autoritate, organizatori.

      PMP – vedete – personalizare, umanizare, cancanuri, biografie, modele, realizări individuale de excepție.

      PNȚcd – tradiție – aristocrație, origini, continuitate, vîrsta de aur, familie, moștenire, arbori genealogici, natură, pajiști, cer albastru, mănăstiri, clădiri vechi, stereotipii turistice, refugiul rural pentru hipsteri urbani, bio, eco, poze vechi, evenimente classy vintage, istorie, figuri istorice, povești, aniversări, simboluri naționale.

      1. Păi cică Energia = Forţa ori Deplasarea. Deplasarea încotro? Şi de ce se măsoară în jouli (citit juli), are legătură du DNA?

  3. Pentru ăia disperați și crizați pentru cele 1-200 000 de telespectatori a Antenei 3.

    ”„Românii au talent“ a condus pe toate categoriile de public: naţional, urban şi comercial. La nivelul întregii ţări, programul a fost urmărit de 4.670.000 de telespectatori (25,3 puncte de rating şi 44,2% share) şi a avut un vârf de audienţă de aproape şase milioane de telespectatori în minutul de aur, la 22.09. Serialul turcesc de la Kanal D a ocupat locul al doilea, fiind urmărit de 1.330.000 de telespectatori din toată ţara (rating de 7,2 puncte şi 12,6% cotă de piaţă), iar Antena 1 a completat podiumul cu 3,1 puncte de rating şi 5,3% cotă de piaţă (570.000 de oameni).”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *