Offtopice – 21 martie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Anii trecuți, pe timpul ăsta:

21 martie 2012

…biberonul nu mai vine, caca, strigi caca…(Ciorbea – file de scenariu)

21 martie 2011

Inainte de a fi european, sint hot!

21 martie 2010

PD-L, lista sau uninominal?

Cristian Preda, altfel

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

9 comentarii

  1. Tot Ciorbea, mă scuzați (vine Canadiana și mă scoate la tablă): „M-aș bucura ca PDL să dispară cu tot cu madam Udrea și să aibă succes cei care militează pentru alianța firească, tradițională, cu PNL.” :))

    1. Yeba   Iaca am venit. 🙂
      Ciorbea, another „has been”. Ca si pretinu’ Blaga, de sambata incolo. 
      Si, in alta ordine de idei: iesi la tabla pe feisbuc.

  2. Stoiceasca a plagiat integral ideile @danei grecu exprimate pe-aici, probabil ca să nu se spună că dana se autocitează: declarația vicepreședintelui Consiliului că Băse e protectorul Constituției e din politețe, făcută în trecere, ce era să zică, etc. 
    Ciorbea plusează. Omul acela, cine o mai fi și el, a încălcat sfânta constituțiune! Nicăieri nu i se atribuie președintelui României acest rol.

  3. OstapB „In genere insa, teoria moderna a egalitatii – fie ca simuleaza consttatareaunui fapt, fie ca pretinde a fi o „cerinta morala”, fie ca vrea sa lase impresia ca este ambele deopotriva – este un evident produs al resentimentului.Caci  cum sa nu vedem ca – infiferent despre ce fel de egalitate ar fi vorba, despre egalitatea averii, despre cea morala, sociala, politica ori religioasa – dincolo de imperativul acesteia, aparent atat de nevinovat, nu se ascunde niciodata altceva decat dorinta de a-l injosi – in functie de criteriul valoric – pe cel situat mai sus, pe cel care are o valoare mai mare, spre a-l aduce la nivelul celor inferiori lui? Niciunul dintre cei care simt ca au puterea sau harul de a castiga in jocul de forte dintr-un domeniu oarecare al valorilor nu cere egalitate! Doar cel care se teme sa nu piarda reclama egalitatea ca pe un principiu general. Imperativul egalitatii este intotdeauna o speculatie a baisse! Este chiar o lege ca oamenii sunt egali in masura in care exista caracteristici de minima valoare in privinta carora ei pot fi egali.” Max Scheler – Omul resentimentului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *