Offtopice – 11 iunie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic. O să punem și o melodie offtopică sau un filmuleț offtopic, ca să nu vă plictisiți în timp ce comentați offtopic.

Monty Python – Silly Job Interview

foto articol: Noua Zeelandă

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

65 de comentarii

      1. Yeba Bleen Le-a dat Băse ideea. Mă rog, presupun că le-a dat-o mai demult, că el o zise azi la teve și ei ziseră că deja, din 7 iunie așa și pe dincolo. Băse a zis că e necesar un referendum pe monarhie, Pavelescu zise că a depus de pe 7 iunie nuștiuce pentru referendum pe monarhie.

        1. Bleen din 7 iunie DEJA? Parcă vorbește de 7 iunie 1926, dar așa a fost mereu partidul ăsta, cam bătrânicios.

      1. Florina  MRU o vorbi spaniola? Ca era un cantec: Cu-cu-ru-cu-cu palooooma. 
                            Ay-ya-ya-ya-yay, no llooores. 🙂

  1. OMG, isi pune Tapalaga cenusa in cap:
    „Traian Basescu a probat, marti seara, la emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 TV, ca ramane, in ciuda unor pozitii discutabile din ultimele lui, un politician de mare forta. A vorbit simplu si clar despre teme pe care Antonescu, Ponta si Dragnea le-au stalcit, incalcit si mutilat, de la modificarea Constitutiei la regionalizare. A pus cifre pe masa despre starea economiei, reusind sa spuna mai multe in doua ore decat toata opozitia la un loc in doua luni. Mirosul de sange a trezit animalul politic adormit de la atata coabitare cam prea linistita pana azi. Este, pana una alta, singura opozitie redutabila, gata sa joace ca de obicei totul pe o singura carte: inca un referendum. Ce sanse-i dati sa revina?”

  2. Ia PSD în serios Comisia Antonescu? Avînd în vedere că a lăsat să treacă varianta PNL (Chiuariu) pentru atribuțiile prezidențiale (cea care nu schimbă mai nimic) în detrimentul variantei PSD (Dragnea) arată cam cîți bani dă PSD pe Comisia Antonescu.

  3. Traian Băsescu: Îmi pun speranțe în Partidul Mișcarea Populară. După ce îmi termin mandatul mă duc în Fundație. Știam că vor face partid.

  4. Băse: Udrea nu era potrivită, o soluţie ideală, mai potrivită era Monica Macovei. Dar am susţinut-o (pe Udrea) pentru că a fost corectă.

    1. Florina Ă? Adică MM n-a fost corectă? Vorbește, dom’le, românește! A fost corectă ȘI avea șanse. Ce-a făcut, m-a plagiat pe sărite?

      1. Yeba Florina A susținut-o pe Udrea fiindcă a fost corectă. Era mai potrivită MM dar nu se putea. Asta le-a zis și lor atunci și MM a ieșit trîntînd ușa: ”Nu mă pui pe mine pe locul doi, după cîte am făcut pentru tine!”

  5. In ce fel ar putea fi simultane referendumurile?
    Pe acelasi suport sau ca doua diferite?
    Adica pot sa votez la unul si sa-l boicotez pe celalalt?

  6. ”Avem un parlament bicameral, cu doua camere cu atributiuni diferite, ceea ce inseamna pe fond un parlament unicameral. Multe legi trec in camera nedecizionala fara macar a fi dezbatute. Romania functioneaza ca si cum ar avea un parlament unicameral. Am auzit un politician spunand ca facem din Senat camera pentru regiuni. Ce, suntem stat federal, daca ei gandesc regionalizarea in termeni de stat regional? Atunci sa nu se apuce, incalca grosolan constitutia, stat national.” Băsescu
    ”Sistemul românesc este bicameral doar formal, în rest se comportă asemeni unicameralismului. Pentru ca cele două camere să se poată echilibra reciproc trebuie să aibă structuri politice diferite. Acestea se pot realiza doar prin modalități diferite de alegere sau desemnare a reprezentanților fiecărei camere. La noi Senatul și Camera Deputaților au modalități identice de alegere a reprezentanților, ceea ce duce la structuri politice identice. Un partid care obține 70% într-o cameră, obține 70% și în cealaltă și nu mai putem vorbi de echilibru politic. Astfel, avem practic un sistem unicameral. Senatul ca reprezentant al regiunilor nu-și are rostul atîta timp cît România nu este stat federal și regiunile nu au autonomie legislativă și executivă.”  Blogary

  7. Oare lumii aşa zis fine şi intransigente, care îi cerea demisia lui Băsescu cu ocazia numirii procurorilor, nu i-o fi nici un pic de ruşine acum? Deloc deloc?

    1. Florina , acum o săptămână (una, 1) am citit pe un blog că Băsescu are în continuare de suferit din cauza ideii proaste de boicot, care -atenție! – nu i se potrivește structural și acum e silit să apeleze la soluții improvizate etc. Dacă demisiona, refăcea dreapta, pe când așa, nu încropește decât un nenorocit de referendum pricăjit și fără valoare.

      1. Yeba Florina Prietena Otilia e supărată că Băse își bate joc de lege și Constituție și se joacă sacrilegic cu buricele deștelor pe butonul nuclear al valizei cu referendumuri.

      2. Yeba Florina 
        Ana Otilia Nutu
        In loc s-o ia şi el razna ar fi tb să explice public de ce nu e ok Constituţia nouă, de ce nu e ok modificarea la legea referendumului şi să spună ca 1. nu va promulga legea referendumului, .2. Dacă va veni a doua oară la promulgare o contestă şi el la CCR şi 3. Cheamă Comisia de la Veneţia şi UE să -şi dea cu părerea despre constituţie şi modificarea legii referendumului. Dar nu, el vrea circ, e”jucător”.

  8. Voila! http://www.hotnews.ro/stiri-international-14981809-sua-vanzarile-celebrei-opere-lui-george-orwell-1984-cunosc-crestere-spectaculoasa.htm

  9. Demiterea lui Băse ar însemna reintrarea lui Ponta pe lista neagră a Occidentului, iar Antonescu ar deveni președinte pe Constituția actuală

  10. Sistemul românesc este bicameral doar formal, în rest se comportă asemeni unicameralismului. Pentru ca cele două camere să se poată echilibra reciproc trebuie să aibă structuri politice diferite. Acestea se pot realiza doar prin modalități diferite de alegere sau desemnare a reprezentanților fiecărei camere. La noi Senatul și Camera Deputaților au modalități identice de alegere a reprezentanților, ceea ce duce la structuri politice identice. Citește mai mult la www.blogary.ro/editorial/constitutia-si-partidul-superputere/ © Blogary
    Citește mai mult la http://www.blogary.ro/editorial/constitutia-antonescu-mentine-atributiile-prezidentiale-in-desemnarea-premierului/www.blogary.ro/editorial/constitutia-antonescu-mentine-atributiile-prezidentiale-in-desemnarea-premierului/ © Blogary
    Sînt tare. O zise și Băse acum. Că sistemul nostru e practic unicameral, nu că sînt tare.

  11. Comisia
    de revizuire a Constitutiei a revenit, marti, asupra amendamentului
    votat saptamana trecuta, prin care se definea casatoria ca relatie
    dintre un barbat si o femeie.
    Comisia a respins amendamentul si a optat pentru mentinerea articolului respectiv in forma nemodificata.
    Astfel, amendamentul, care avea forma „Familia
    se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre un barbat si o
    femeie, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor
    de a asigura cresterea, edicatia si instruiorea copiilor”, a fost respins, in momentul in care Comisia de revizuire a revenit la votul asupra acestuia.
    In aceste conditii, forma actuala a articolului 48, alineatul (1) se va mentine si in viitoarea Constitutie.
    Articolul 48, alineatul (1) din actuala Constitutie are urmatorul continut: „Familia
    se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea
    acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea,
    educatia si instruirea copiilor”.
    De asemenea, Comisia
    pentru revizuirea Constitutiei a revenit, marti, asupra votului la
    amendamentul care interzicea discriminarea bazata pe orientarea sexuala,
    adoptat in urma cu o saptamâna, si l-a respins.
    deci poanta+gay  mai tare ca antonescu +bor

  12. Președintele Traian Băsescu a anunțat, marți, că a declanșat procedura
    unui nou referendum în care se vor pune aceleași două întrebări ca și la
    referendumul din 2009.
    ”Misiunea mea este să apăr interesele
    poporului român până la capăt, de aceea am declanșat procedura unui nou
    referendum cu două întrebări. Dacă românii doresc Parlament unicameral
    și dacă doresc să aibă un parlament cu 300 de membri”, a spus
    președintele.
    Acesta a precizat că procedura este la început și că va ține cont de evoluția din Parlament.

  13. ”Constitutia Antonescu” mentine atributiile prezidentiale in desemnarea premieruluiDacă Partidul Liberal se aliază cu Partidul Popular, Antonescu desemnează un premier din partea alianței și lasă în opoziție Partidul Socialist. Partidelor le convine să se alieze cu Partidul Liberal, căci astfel au nu numai guvernarea, ci și Președintele de partea guvernării.
    Citește mai mult la http://www.blogary.ro/editorial/constitutia-antonescu-mentine-atributiile-prezidentiale-in-desemnarea-premierului/www.blogary.ro/editorial/constitutia-antonescu-mentine-atributiile-prezidentiale-in-desemnarea-premierului/ © Blogary

  14. HA!
    Ministrul Culturii, Daniel Barbu, a declarat luni seara, la http://beta.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Politica/IMPARTIAL+Daniel+Barbu+E+ridicol+sa+spui+ca+Romania+are+probleme, referindu-se la observatiile cancelarului german Angela Merkel facute in timpul vizitei premierului Victor Ponta la Berlin ca „este ridicol, in opinia mea, sa spui Romaniei ca are probleme cu coruptia, cu respectarea regulilor de drept”.

  15. Încă o inovație a Constituției Antonescu: președintele cu maximum un mandat. Acesta va fi efectul modificărilor. Plus frustrarea votanților.

  16. ”….an IRS agent lectures the president of the organization about forcing its religion and beliefs on others and inaccurately explains that the group must remain neutral on issues such as abortion.”http://www.lifenews.com/2013/06/10/irs-caught-on-tape-telling-nonprofit-keep-your-faith-to-yourself/

    1. Bleen IN-CRE-DI-BIL!
      Asa ceva nu e tolerabil… Uite domnule cum se face. Doamna de la fisc nici nu stie bine limba engleza, dar a ajuns sa taie si sa spanzure pe banii contribuabililor…
      Si cand te gandesti ca totul nu e pentru subventii sau ajutoare de stat si pentru scutiri de taxe… 
      Etatismul cel mai scarbos!

    2. Bleen IRS bineinteles foarte macho cu pro-life/crestini, dar ar avea contopistii astia curajul sa spuna acelasi lucru unui ONG Islamic?

  17. ”Ce sa mai vorbim de amendamentul care interzice „folosirea probelor obtinute ilegal”, introdus probabil din mers dupa cazul „santajul A3”.”
    Eu nu reușesc să-mi dau seama ce vrea Andreea Pora. Să înțeleg că folosirea probelor obținute ilegal e acceptabilă?

  18. Desemnarea premierului a trecut în forma dorită de PNL (partidul/alianța cu cele mai multe mandate), nu în cea dorită de PSD (partidul)

        1. Florina liviuta Bleen Gata, ti-ai facut dusmani. Poti sa zici orice despre un om si probabil ca intr-o zi te va ierta. Dar nu pentru asta.

      1. Bleen Pentru corectitudine, a spus.
        Cred ca de sotia lui era vorba (dna cu demisia de mai demult).
        Dar nu cred ca e cazul de dispute de genul asta; miza cred ca e mica.

  19. Despre casatoria homosexualilor – varianta libertariana:
    http://www.solib.ro/blog/cateva-argument-contra-casatoriei-homosexuale-si-raspunsul-libertarian

    Ron Paul despre gay marriage: http://www.youtube.com/watch?v=_fx4tGWHPFg
    Rick Santorum despre gay marriage: http://www.youtube.com/watch?v=VtjdCmp1Xr8
    Eu unul sunt de acord cu Ron Paul, casatoria nu trebuie sa fie nici a FED Government-ului (aka UE – pentru europeni; stiu ca nu apartine UE, doar ca paralela), nici a statelor (sau a statului in cazul nostru), ci se poate incredinta Bisericii.
    1. cum pozitia Bisericii va fi impotriva casatoriilor gay si dpv libertarian nimeni nu trebuie sa forteze pe celalalt sa faca ceva contra vointei lui (in cazul de fata, sa forteze cineva Biserica sa accepte ceva cu care nu e de acord – ca idee, acel cineva ar putea fi chiar Statul) conservatorii vor putea sta linistiti;
    2. in acelasi timp, cei care vor casatorii gay vor putea sa o faca liberi si sa o denumeasca cum vor, din moment ce Statul e sarit de ecuatie.

    1. KozmoNautu Cred ca asta e cel mai rezonabil pdv. Pina si un vesnic circotas ca mine se poate declara satisfacut de solutie. Cu mentiunea ca la 1), daca bisericile existente nu vor accepta asta, conform acelorasi principii libertariene se vor infiinta noi biserici, care sa o faca. Evident, contra unor taxe 🙂

      1. Gramofonu KozmoNautu si eu cred ca vor aparea biserici care sa o faca. piata libera, ca pt. asta luptam. parca Biseria Anglicana deja nu se mai opune casatoriilor gay.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *