Linkuri si offtopice – 20 noiembrie 2013

foto: avem o muscă eroină pe balcon (nu apare în foto, în foto apare doar Dragnea)

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.

[divider]

20:12 – Hate Crimes? NYPD Says Jews Targeted in Vicious ‘Knockout Game’ Attacks – FOX News
19:41 – Elena Udrea: Antonescu se pregătește să candideze singur la prezidențiale. Are ocazia să se dezică de Voiculescu – B1
16:04 – Retailerii din AFI Palace Cotroceni au vândut la nouă luni cu 5,3% mai mult decât anul trecut – Mediafax

Vînzări cu 5.3% mai mari în 9 luni ale lui 2013 decît întregul 2012? Deci lumea n-o duce chiar rău. Aviz ălora care stau și așteaptă să pice USL pe criza economică.

08:29 – SURSE Lideri PNL au vizitat Palatul Cotroceni – pesurse

[divider]

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

59 de comentarii

  1. Una din cele mai mari probleme ale aşa zisei drepte de la noi e lipsa bazinului de recrutare. Un dezastru pe resurse umane. Crescute, şi nu făcute sau scoase din joben în vremuri de disperare. Nimeni nu s-a ocupat de asta. Ori dacă nu avem oameni, nu putem avea soluţii. End of story. Băsescu prim-ministru asta spune şi nimic altceva.

        1. Eu am fost Astrid doar in raport cu splendoarea etica a Alinei Mungiu, altceva nu știu. Zi-i să vină pe Blogary, poate aduce un suflu de optimism. Optimismul vine cu un candidat sănătos psihic, poate are ea imaginație.

    1. Am urmărit eu.

      Mai adunat decât la Pușcalău, cu temele mai bine făcute, ceva mai categoric în ton. Iar Turcescu a făcut mumos, Bubico. Dar aici nimic nou.

        1. Eu nu am comentat declarațiile propriu zise. Am spus cum mi s-a părut. La impresie artistică. Am crezut că la asta se referea întrebarea, că doar textul era clar.

          A fost ferm, a răspuns punctual, după cum se pregătise. Și se pregătise. La Pușcalău a fost mai aerian, mai hăhăit, mai … Aici a venit pregătit să puncteze niște chestii. Nu e mare scofală c-a fost mai bine ca la Pușcalău. Dar a fost cu o nuanță mai bine.

          Altminteri, tot obosit. A zis de nu știu câte ori ”mii” în loc de ”milioane”. Era cu mintea la ce avea de punctat. Deci (revin) obosit.

          1. Ce spui tu acum e agravantă. Dacă ferm a punctat că într-un eventual tur II îl votează fără ezitare pe Antonescu, e mai grav decît credeam. Ezitant, poate aş mai fi înţeles. Aşa însă, nu se mai pune problema.
            Sigur, putea să nu vorbească încă despre asta. Dar dacă e un plan… Adică Plan, scuzaţi, ne punem noi cu Planul?!

            1. Eu vorbeam despre impresia generală și răspunsurile la povestea cu terenul, creditul etc etc. Nu am zis nimic despre răspunsul la ”susțineți Crin Antonescu”, că nu am știut că la asta trebuie să răspund. Nu mi s-a părut foarte categoric în ton la răspunsul cu pricina. Nu față de tonul explicațiilor cu creditul și terenul și celelalte conexe.

              Binențeles, aici vorbesc de impresia mea, pă persoană fizică.

              Nu prea pricep despre ce problemă e vorba să se pună. Și dacă a zis-o ezitant, și dacă a zis-o ferm, de zis tot a zis-o. Și a repetat-o. Deci nu mi se pare c-ar fi loc de confuzie.

  2. Discurs pe Facebook:

    ”Nu mă interesează că e încălcat dreptul de proprietate, că n-am proprietăți, să-i intereseze pe ăia care au. Mă interesează să lupt împotriva guvernului de mincinoși și plagiatori.”

    Ăsta e nivelul.

    1. De-aia nu poti fi de dreapta daca nu ai macar un colt de iarba undeva. Toti ideologii lui peste prajit imparat sunt „100% dedicati cauzei”, nu au nimic de aparat concret, nu au loialitati reale, fata de familie, etc.
      Meritocratia asta este tot o fantoma chiauna, care urla lung pe ulitele cetatii… O sa isi capete ce cauta: vant si desert. Altceva nu e de gasit in gaunosenia asta.
      Zelotii unei pseudo-religii, din cele numite de V. Tismaneanu religii seculare… Un lung, tot mai lung sir de erzaturi religioase, menite sa tina ocupate mintile si sufletele naivilor care viseaza sa schimbe lumea prin faurirea unui alt om…
      Templierii dumnezeilor umanisti.

    2. deci ne invartim in cerc. Arc peste timp. Este exact replica unuia de 22 de ani intrebat in 92 „Ce parere aveti ca noua Constitutie nu garanteaza proprietatea?” „Nu ma intereseaza, eu n-am proprietati.”

  3. Corporația străină de sufletul românesc, capitalistă și avidă după profit nu ne papă doar aurul și gazele de șist, ci și terenurile agricole.

  4. Justificarea asta cu ”să luăm noi, să nu ne ia străinii” mi se pare absolut grețoasă și iresponsabilă și miroase a Patriciu, SOV, Voiculescu, frații Păunescu, Niculae și alții. Hai s-o dăm pe autohtonisme speriate și xenofoabe. Zi, nene, direct, că totul e corect și pe bune, și n-o da cu manta naționalistă și alte frici și istericale.

    1. Nu inteleg care-i problema sa cumpere un strain teren in Romania. Doar plateste anual taxe, nu-l ia nicaieri. De forat/sapat n-are voie oricum. Care-i treaba?

      1. Pui și tu întrebări ca fi-miu: Mami, există și lungifundiari? (Că ne-a auzit pe mine și bunică-sa trăncănind despre latifundiari, a vrut să știe ce-s ăia, i s-a explicat, și el a extrapolat)

  5. Domnu Base, îmi spune Lordul Barcy, combatant, veteran de război din WW II, cum s-ar zice: „când transferi depozitele, să le transferi musai la CEC, nu tot la ING.” „Păi de ce?” „Păi ca să susținem CEC-ul în războiul cu nenorociții”. Măcar din respect pentru oamenii ăștia, repuneți, domnule, bărcuța pe linia de plutire.

  6. Cel care va cîștiga prezidențialele la anul va avea impact asupra politicii și societății la fel de mare ca Băsescu și Iliescu la vremea lor (Constantinescu a fost un caz rar de impotență). Deci alegerile prezidențiale nu sînt importante, sînt decisive.

    Cum stăm? Ca-n bancul cu Bulă și Iadul. În toți anii ăștia am fost în căcat pînă la gît. Începînd din 2014, capul la fund!

    Variantele prezidențiale sînt Ponta, Antonescu, Predoiu, MRU, Udrea. Poate or mai fi și altele, însă doar teoretice.

  7. Eu promit să nu mă mai întreb pe cine votez până-n săptămâna dinainte de alegeri.
    E de-ajuns o săptămână să văd care-i răul mai mic, căcatul mai curat etc. Sau să decid că toți sunt otova și să mai stau o dată acasă. Că-s talentată rău la treaba asta.

    Problema-i alta. Interesele noastre cine mama dracului le apără? Că ai noștri sunt la braț cu ai lor în tot ceea ce mă supără pe mine. Azi am văzut o argumentație contra descentralizare de mi-a venit să-mi iau câmpii. ”Ăștia (USL) sunt hoți, plagiatori, se mută șpaga de la centru la local. Și nu au maniere”. Cam atâta-i deranjează pe ai noștri.

  8. De ce să-l votez pe Ponta Mincinosul și nu pe Crin Nebunul? Pentru că primul are totuși în partidul lui și niște oameni cu urme de seriozitate și caracter, și printre ale căror interese pe termen lung se numără rămînerea în UE și NATO? Nu fac mișto. Chiar îmi pun asemenea întrebări. Nu știu cum să aleg. N-am absolut nici un fel de sentiment, nici pentru jegul de Ponta, nici pentru molusca de Crin. Deci nu mă pot lua după viscere. Ce va fi mai rău pentru mine, să iasă Ponta, care e bolnav de mitomanie, sau Crin, care e bolnav de monomanie? Că bolnavi sînt amîndoi, clar.

    1. Tu n-ai casă? Vino la mine, fac cafele excelente.
      Și ceaiuri diverse.

      O damă de companie cum e Corina Crețu votează să-i ridice decoratia lui Tokes. Eu zic sa vii mai repede, ca ma lasa ficatul pana la alegeri.

  9. „Antonescu vizează electoratul de dreapta, al lui Băsescu. Nu se poate
    adresa electoratului de dreapta fiind partener cu Voiculescu. E convins
    că la cum merge guvernarea, în turul 2 sunt șase mari să iasă candidatul
    de dreapta”, a mai spus Udrea.

  10. Totul e deșertăciune.

    Necrojax 2 minute în urmă
    Not really sure what to do…
    I haven’t had any technical problems with this game, but I still can’t get into it. I’ve restarted the campaign about 15 times by now, and never get anywhere. My main campaign as Rome led me 100 turns in and taking over most of Germany, but that’s as far as I’ve ever got, and I was forcing myself to play through it to that far.
    Every time I start, I take out all the neighbouring factions and immediate enemies, but then there isn’t any motivation to do anything else…
    Previous TW games had a way of motivating me to invade other countries. I did things because I felt I should, not for the hell of it. I enjoy the starting 20 or so turns, but then I hit a wall. I have no reason to invade anyone else, no need to expand, so why? Anyone else feeling like most things they do in this are pretty pointless?

    1. Cu cît iese mai des, cu atît se vulnerabilizează mai mult. Fiindcă ieșirile sînt defensive, reactive, dezlînate, incoerente. Ține cu tot dinadinsul să convingă pe toată lumea că nu mai contează politic. Cînd tăcea, lumea presuma putere, erau toți convinși că pune la cale chestii geniale, că are o soluție, că vine cu salvarea.

  11. Ce bomba in State! Unu’ John Crudele de la NY Post arata ca Census-ul a falsificat rapoartele pt rata de somaj inainte de alegerile din 2012. Sa fie sub 8% ca sa iasa tot Obama.
    Rush Limbaugh ieri:
    „Now, we noted at the time in August of 2012 it was at 8.1%, and it went down from that to 7.8% in September, just in time for the real start of the 2012 campaign. By the time you get to September is when the low-information voters start paying attention. They dialed in and they heard the unemployment rate – and, by the way, there was an attachment to that number. It was the lowest unemployment rate since Obama had been inaugurated.
    It wasn’t just that it was now magically below 8%.
    It was that it was an all-time low for Obama.”

  12. Elena Udrea a luat-o rău de tot pe cîmpii.

    Elena Udrea

    Arabii vor să cumpere două milioane de hectare de teren agricol în România, iar pe Ponta nu-l interesează deloc.
    El are de făcut scandal. Atât știe, atât face. Nu contează că, prin acțiunile lui, îi descurajează pe românii care vor să cumpere pământ pentru agricultură și ne condamnă ca, în viitor, să cumpărăm mâncare vândută de străini și produsă in propria noastră țară.

  13. România în 1936, conform suedezilor de la Paradox Development Studio (trebuie să dați click pe poză ca să vedeți ceva). Cum ar suna: Ponta, silent workhorse?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *