Crin Antonescu, la intoarcerea din concediu: Da’ ce? S-a intimplat ceva la Senat?

La întrebarea de ce a lipsit în primele trei zile de după vacanţa parlamentară, Crin Antonesc a răspuns:

Şi ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului? Puteţi răspunde ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului?

 

Sursa: ADEVĂRUL

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

7 comentarii

  1. Şi a adăugat, cf evz,
     
    [Antonescu s-a arătat iritat atunci când jurnaliştii l-au întrebat de ce nu a participat la prima şedinţă a Senatului din noua sesiune. „Şi ce s-a întâmplat la şedinţa Senatului?”, i-a întrebat Antonescu pe jurnalişti.]
    Atunci când jurnaliştii i-au amintit că este preşedintele Senatului, Antonescu a replicat: „Ştiu cine sunt”.
     

    1.  @Yeba Da, cica tot cf evz: „a făcut o criză de nervi”. Cum, bre, sa faci criza de nervi cind esti ditamai politicianu’ + Pres de Senat?!? Un politician adevarat nu-si pierde cumpatul niciodata.
      Asta-inca o dovada ca in Romania nu e vorba de politica, ARD se bat cu florete de olimpiada si useleii cu ghioaga.

      1.  @DanCanada  @Yeba
         Nu, nu, nu. El a fost provocat de ziariștii plătiți de Băsescu. Plus vorbele dânsului au fost denaturate, au fost scoase din context, etc. E o campanie furibundă împotriva președintelui adevărat (ad interim).

      1.  @Canadiana  @Yeba De fapt am intrebat la Senat pe la inceputul anului daca un parlamentar poate fi dat afara pe motiv de absente etc. Chiar am primit raspuns dupa o zi-doua:
        „Urmare solicitarii dumneavoastra adresata Serviciului Relatii Publice din cadrul Senatului Romaniei si inregistrata cu nr.186/A/23.02.2012, va facem cunoscut faptul ca, conform Statutului Deputatilor si Senatorilor, art.1, alin.(1) si (2) : ’’ Deputaţii şi senatorii sunt reprezentanţi aleşi ai poporului român, prin care acestia îşi exercită suveranitatea, în condiţiile prevăzute de Constituţie şi de legile ţării. În exercitarea mandatului deputaţii şi senatorii sunt în serviciul poporului’’. Senatorii si deputatii nu sunt angajati ai Parlamentului..
         Potrivit aceluiasi statut, art.46 :’’Pe durata exercitarii mandatului de deputat sau de senator, contractul de munca sau raportul de serviciu se suspenda si este supus regulilor prevazute de Codul muncii si de Statutul Functionarilor publici, dupa caz.’’. Acestia nu primesc salariu de la Parlament, ci doar indemnizatie pentru sedintele de plen si cele din cadrul comisiilor permanente.
        Referitor la numarul maxim de absente al senatorilor, acesta nu exista si de asemenea nu exista procentaj de vot minim. Parlamentarii au obligatia de a  participa la lucrarile de plen si optiunea de a-si exercita votul sau nu.”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *