foto: Timișoara, al cincilea oraș ca număr de cititori Blogary, 3.05% din total (3.22% în 2012, 2.83% în 2013 și 2.71% în 2014).
Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.
01:25 – Sondaj de opinie pe tema familiei în rândul candidaţilor la alegerile euro-parlamentare
01:18 – My Adopted Cat Is The Best Climbing Partner Ever
Facebook Comments
Sa vedeti miine amenzi…
Esti in blugi? pmp, amenda.
Esti imbracat bine? psd, amenda.
mai tras la fata? pntcd, amenda.
Credeți că americanii și-ar irosi timpul și energia cu candidați cu șanse minime și ar lăsa candidatul cu cele mai mari șanse să cadă în brațele rușilor? Credeți că și l-ar ostiliza de dragul unor actuali candidați, viitori marginali de eșalonul 2? Americanii lucrează cu materialul clientului, adică cu Ponta. E mai ușor să-l dreseze decît să-l învingă.
Pentru Baconschi cetățenii bine îmbrăcați sînt profitori ai pesedismului:
”La o trecere de pietoni, un al treilea cetatean, bine imbracat, m-a recunoscut si a comentat tare, ca sa fie sigur ca aud: „nu as vota PMP nici sa ma pici cu ceara”. Doi oameni simpli si harnici, in cuvantul carora cred (pentru ca eu nu am deschis nicio discutie politica) si un profitor al pesedismului care n-are nevoie de ceara ca sa ramana ce e: un aparator al sistemului rosu.”
Dupa ce criteriu era fix al 3-lea?
Sa inteleg ca se pune pe sine pe primul loc si pe al 2-lea pe aplaudacii sai?
Ah, uitasem ca-i politician.
P.S.: decit bine imbracat, mai bine cu bucile cracanate la soare, nu? mai ales pe vreme de suspendare 🙂
Cred ca stiu cum se poate mari prezenta la vot.
In ziua votului sa fie interzise activitatile comerciale, spectacolele, si oprite emisiile tv/radio.
Cu ceva noroc, creste si natalitatea.
Un zglobiu l-a scuipat pe Base. Fiind somer in Constanta, va avea sanse sporite la angajare, e suficient sa mentioneze isprava in CV.
După precedentul stabilit de Băsescu, noul președinte va putea face campanie fără rezerve partidului său la alegerile parlamentare din 2016. În condițiile în care în prima jumătate a mandatului, președintele nou ales este extrem de popular. Președinții au mai făcut campanie cu partidele lor, dar atunci cînd prezidențialele și parlamentarele se desfășurau simultan, atunci cînd candidau și ei, din partea partidelor pe care le susțineau.
Cînd e în funcție, cînd el însuși nu e candidat, președintele are mai multă autoritate, mai ales la început de mandat.
În 2016 președintele va fi decisiv în rezultatele alegerilor parlamentare, prin apariții publice cu însemnele partidului său, prin declarații publice electorale pentru partidul său, prin prezentarea unui anumit premier ca favorit al său și cel pe care îl va desemna.
Răspunsul e prea abracadabrant ca să fie serios. Dar nu se știe niciodată.
poligamie si poliandrie :))
Astia au fantezii, nu gluma…
Probabil nu cunoaste cine stie ce istorie, altfel si-ar da seama ce efecte ar avea (dar na! nu si-au dat seama chinezii, marii ingineri sociali ai legii copilului unic, ce sa-i cer lui) poligamia intr-o populatie 50-50.
poliamatorism, asta da, e singura credibilă. :)))
Gata, am produs si-un link:
http://www.sciencedaily.com/releases/2012/01/120124093142.htm
Ce legatura e intre poligamie, saracie si terorism? asta descoperiti si singuri 🙂
Exista unele cuvinte in declaratia lui al caror sens nu-l cunosc fara sa iau mai intai un dictionar in mana. In fiecare zi apar notiuni noi pe care oamenii astia vor sa le introduca in definitia familiei ca institutie. La sfarsit, dupa ce au terminat de scris definitii peste definitii, nici nu or sa mai stie care a fost definitia originara. Fiecare dintre cei 500 mil. de cetateni europeni va avea propria definitie a familiei. Mai apare o minoritate sau un grup de oameni cu doleante care nu sunt acoperite in definita actuala, mai extindem definitia cu un paragraf. Nu zic ca-i rau, poate o fi bine si nu stiu eu, numai ca nu prea este practic. Baloanele de sapun se sparg pana la urma daca sufli prea mult in ele.
Răspunsul e pe bune.