foto: Suceava, al 14-lea oraș ca număr de cititori Blogary, 0.82% din total (0.91% în 2012, 0.65% în 2013 și 0.85% în 2014).
Aici puteți comenta în voie, despre orice. Zilnic vom avea linkuri politice și din lume adunate, de la noi și de aiurea.
10:31 – Crin Antonescu: Model pentru Vasile Blaga. Si nu numai
Facebook Comments
Scenariu.
PNL se rupe în trei. O parte fuzionează cu PDL, o parte fuzionează cu PSD, o parte rămîne independentă.
PDL se rupe în trei. O parte fuzionează cu PNL, o parte fuzionează cu PMP, o parte rămîne independentă.
PMP se rupe în trei. O parte fuzionează cu FC, o parte fuzionează cu PDL, o parte rămîne independentă.
FC se rupe în trei. O parte își ia berea și se mută la altă masă, o parte se supără și cheamă un taxi, iar a treia parte nu mai găsește pe nimeni la masă după ce se întoarce de la budă.
PNȚcd se rupe în trei. O parte ia ștampila și se pozează cu ea pe facebook, a doua parte îi dă like, a treia parte îi dă block și report.
PSD se rupe in 3. O parte e puterea, o parte e opozitia, o parte administratia de stat.
Celor care o tot dau cu candidatura lui Macovei, le zic următorul lucru.
Uite cum facem. Comitetul ”Macovei Președinte” deschide un cont. Nimeni nu are dreptul să se atingă de cont dacă Macovei nu candidează. La data limită, dacă nu candidează, banii din cont se întorc la donatori.
Macovei candidează doar dacă, cu două săptămîni înainte de înscrierea candidaților, în cont se strîng 3 milioane de euro, sumă necesară unei candidaturi simbolice, fără șanse. Dacă se strîng 10 milioane de euro am putea vorbi despre o candidatură cu șanse.
Dar aceasta nu e singura condiție. A doua condiție a candidaturii e înscrierea a 30 de mii de voluntari pentru Macovei Președinte. Dacă cei înscriși nu participă la acțiunile de campanie sînt nevoiți, prin contract, să plătească despăgubiri (1-2 salarii medii pe economie).
Repet: 3 milioane de euro în cont și 30 de mii de voluntari cu contract. Altfel ne băgăm în seamă aiurea.
Pînă atunci, eu zic s-o lăsăm în pace pe Macovei.
Statistica asta cu orașele are o bubă: toți vizitatorii care intră de pe conexiuni mobile (din România) sunt raportați ca fiind din București, indiferent de locul în care se află ei în realitate.
Nu e așa. Situația pe mobil/orașe: București 36,95%, Cluj Napoca 5,37%, Londra 2,60%, Brașov 2,48% etc
Mda, trebuia să fac precizarea că mă refer la conexiuni mobile GSM (3G, 4G etc), nu la cei care intră de pe telefonul conectat la o rețea WiFi.
Eu de exemplu folosesc toată ziua conexiuni Vodafone sau Orange și sunt identificat după IP ca fiind din București (eronat).
Păi da, sînt ăia 7% din cei care intră de pe mobil.
Doar 7,18% din traficul de pe mobil nu are informații despre oraș.