Și nici nu începuse bine anul nou, găsindu-ne tot cu ale noastre, un Iohannis bîjbîind bezmetic pe valul unei noi campanii electorale și un PSD mai hotărît ca oricînd să ne facă la buzunare, că explodă! Partidul mult așteptat, visat, adulat, PLUS-ul tuturor partidelor de pînă acum, în vecii vecilor, amin! avea unul din fondatori, copil al unui securist recunoscut. Recunoscut de Marius Oprea, celebru căutător de moaște anticomuniste.
Marius Oprea se porni a scrie cum tatăl lui Alexandru Iordache, cel care figura ca membru fondator PLUS, partid făcut cadou lui Dacian, mai timid din fire, era chiar cel care îl anchetase pe el la Securitate, pe vremea împușcatului.
Pentru cei care bănuiau o legătură între timid și Secu, nu era decît confirmarea faptului că au avut dreptate. Pentru ceilalți, care erau deja angrenați în campania electorală, lucrurile au picat cum nu se poate mai prost pentru Cioloș.
Ah, dar voi știți cine este Marius Oprea? ALDE, cîh, gunoi! au început văicărelile, în speranța prostească că dacă mînjești mesagerul, va dispărea cumva și fapta.
Este clar că nu poți afirma despre Oprea că este un gunoi, ce nu-mi este clar este de ce el nu ar avea dreptul să vorbească. Dar asta numai mie și încă cîtorva, nu și ”frumoșilor”, ”Noilor” și ”Bunilor”.
Dacian vrea să combată, evident, și iese să ne spună că… Că… Că toți am avut, într-o formă sau alta, legături cu Securitatea. Toți, da.
După ce se calmează, Dacian realizează ce a spus. Și nu e mîndru. Așa că revine cu lămuriri și păreri de rău. A jignit o mare parte din români, mai ales pe cei care au avut de suferit de pe urma comuniștilor și securiștilor. Poate oare să le spună ceva care să-l facă iertat în ochii acestora, mai ales?
Nu poate, nu are cum. Ce a spus ne spune nouă, la rîndul nostru, că omul nu face diferența între bine și rău. Răul a fost Comunismul, implicit Securitatea, și binele? Unde a fost binele, atunci, dacă toți, dar chiar toți am avut de-a face cu Securitatea?
De unde a apărut mișcarea populară care a schimbat un regim criminal cu altul, democrat, în 1989, dacă toți am fost de partea răului?
Nu cred că poate răspunde acestor întrebări, așa că recurge la inutile scuze și păreri de rău. Dar ce crede, oare, cu adevărat? Vom ști vreodată???
Mai mult, a treia zi revine în forță, crede el, și propune ca membrii partidului PLUS să dea o declarație de necolaborare cu securitatea. Păi cine, dacă toți?
Și așa ar rămîne Dacian fără membri…
Dar Dacian are susținători fervenți, așa că se trece și peste asta, ca și cum nu ar fi. Și nici nu trebuie să răspundă la întrebări incomode.
Dacian este ales, la Conferința națională PLUS, președinte al partidului. Totodată, fiul lui Iordache -securistul își dă demisia din partid. În piață se aruncă zvonul că nu a vizat niciodată vreo funcție de conducere acest pui de Iordache. Și atunci, de ce să facă un partid? Din prea plinul inimii?
Păi așa se construieșe lumea frumoasă a lui Dacian, de mîine, din prea plinul inimii?
Și dacă e așa, atunci e o lume socialistă. Numai stîngiștii spun că tot ce fac fac din inimă și suflet. Foloase materiale nu există pentru ei, ei trăiesc cu aer, ca niște ființe superioare.
Rămînem la socialism, așa cum a rămas și Dacian. Dacian vrea să-i și spele la imagine pe cei care au avut legături cu ceva din trecut. Cu ceva asimilat răului.
Suntem ceva rude, e de origine din Pericei (judeţul Sălaj -n.r.) şi dânsul, dar a ocupat responsabilităţi într-o instituţie democratică controlată de Guvern, de Parlament. Cred că suntem rude de gradul 3”.
Drag Senator Ph.D. .Ma. Director dlomnule Cîțu,
permiteți-mi să vă scriu și astăzi duminică 31 Martie 2019(tocmai am revenit de la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, unde ‘le-am predat ștacheta, din nou(simbolic).
ca să concluzionez tot ce mi-ați permis să comunic public(prin intermediul blogului dumneavoastră). Toate acestea, deoarece colegii dumneavoastra in virsta, din Partidul National Liberal: cunosc despre mine cit de fascinata eram, de procesele cognitive(senzatie-perceptie-reprezentare-memorie): inca din prima mea tinerete. Astfel încît să rezum totul, prin 2 cuvinte ‘RUȘINE’ si ‘INTELIGENȚĂ’. Sentimente si d.a.stari ale creierului, dovedite de către științele medicale și antropologice, a fi inexistente. Dintotdeauna, dar si pentru totdeauna. In cazul personajelor asistate social(de toate felurile, virstele si statuturile posibile, mai precis). Precum este d.a, cazul țărănimii și al minorităților etnice(dar în cazul în care e vorba de personaje sănătoase, doar, datorita lipsei de bună educație). Cu toate că genele sunt pînă la urmă hotărîtoare, pentru fiecare individ(ă).
Astfel, pe căi științifice e demonstrabil că aceste 2ˇrealități perceptive, sunt practic inexistente, pentru totdeauna. La orice om de orice vîrstă, avînd dizabilități ori handicap. Dovadă că unde merg am fost dintotdeauna hărțuită de tineretul, copiii, adulții și cei cîțiva bătrîni avînd dizabilități, ori handicap. Și care, fie de au copii(făcuți pe vremea cănd erau normali-sănătoși); fie Nu. De au dizabilități ori handicapuri, vor face parte întotdeauna, de ceea ce vor curvele și proxeneții de la Pro Romînia și de peste tot unde există interese pentru anormalitate, să ne comunice.
Adică: fiți anormale și anormali, că veți avea ce vă doriți !!
Și vorbind acum doar în termeni statistici, aceste realități sunt observavile. Inclusiv in cazul minorităților de orice fel, dar și al țărănimii ăsteia comuniste majoritare si a urmașilor și urmașelor acestora: aduse și readuse continuu în Bucureștiul copilăriei și al maturizării mele(începînd cu vîrsta de cîteva luni, de zile). Iar in conditiile in care amindoi discutam despre economie politică(fiecare dintre noi, în complet certificate si acreditate, cunoștințe de cauză). Deoarece mai sunt doar citeva zile, pina la apropiatul tîrg de joburi organizat de cîteva ori pe an, anual. Vă rog să-mi îngăduiți să fac public CVul meu(în care am inclus și data nașterii, deși sunt conștientă de incredibil de numeroasele personaje care habar nu au, matematică). Sau dacă au știut vreodată, au uitat-o..
Mai mult decît aceasta, întrucît sunt peste 15 ani, de cînd eu în persoană fac tot ce am învățat că este corect, ca să mă angajez(și nu m-a dorit vreodată nimeni, pentru corectitudinea mea exemplară). Permiteți-mi să o rezum așa cum aceasta apare doar pe hîrtia legală(atît în constituție, cît și în anunțurile de angajare de orice fel, la stat). Sănătate clinică + fizică și cazier curat(fără de acuzații ori condamnări), PENTRU TOATĂ LUMEA FĂRĂ EXCEPȚIE(începind din anul 1992 ori 1996, nu rețin cu exactitate). Și doar pentru personajele cu studii superioare(real făcute), este obligatorie inclusiv evaluarea psihică.
În aceste condiții în care eu femeie sănătoasă(inclusiv în capacitatea de reproducere, care lipsește tuturor personajelor de orice vîrstă și sex, avînd dizabilități ori handicap).Permiteți-mi să fac publice exact acele părți din C.V.ul meu în limba Romînă, continuu Neînțelese ori neapreciate vreodată, la mine personal. Indiferent de promisiunile politice ori ale oamenilor de afaceri, de peste tot). Si intr-o lume in care masculii nu au stiut in ultimii peste 15 ani din viața mea, deasemeni(precum si in anii in care imi incepusem viata sexuala, anterior). Nu s-au priceput vreodata, continuu, decit sa faca ceea ce popular in Rominia, e denumit prin ‘a fu.e la cap’. Atit !!
Dovada atit procentul de personaje anormale(cu dizabilitati si handicap). O consecinta directa a ratei natalitatii, fiind puțin peste procentul de 5 nașteri dintr-o sută de persoane sănătoase, dintre toate).
La o populație Romina, de aprox 22 milioane locuitori !! Din care chiar nu am de unde ști cîți și cîte din scîrboșeniile nmaiefolositoare societății de personaje care sunt părinți cu handicap ori dizabilități, au fost sănătoase. Măcar pînă cînd au devenit părinte/părinți…
Si dacă vorbim din nou despre managementul economic, deasemeni. Reamintesc că numai persoanele sanatoase si fara cazier si d.a. neavind copii ori dreptul la alte asigurari, sunt obligate sa achite, lunar !!!!!!!!!!!!!!!
Taxele, contributiile si impozitele din care sunteți plătiți absolut toții și toate, de oriunde și de orice fel !!!!!! Iar în condițiile în care se vede din neaplicarea unor legislații precum Convenția de la Viena, cine anume sunt angajate si angajati sa munceasca in schimbul banilor si al beneficiilor promise, peste tot.
Va rog sa faceti publica aceasta parte a doc. Meu oficial(in speranta ca se va schimba in viața mea ceva, așa cum ar fi trebuit să fie, din 2005 si 2007`, incoace….strict doar în cazul meu, de mult)..
AmyNeagoe(born in 13. 06. 1979)
Certificari, calificari oficiale permanente(in E.U. si Romania) : Posesoare a dreptului E.U. si național, de asigurări medicale de sănătate(medicină individuală gratuită de familie, conform statutului de persoană fără handicap/dizabilități; Neetnică; Diplomată oficială; Desenatoare; Artistă vizuală; Graficiană și Graphic Designer; Copywriter; Traducătoare Engleză; Ziaristă profesionistă; Profesionistă în P.R.; Profesoară; fost-Sportiva de Performanta; MASTERĂ certificată de către Comisia Europeană, in Relații Economice Internaționale: Business Communications in English: DIPLOMACY; EXPERTĂ in politica si administratie nationale(Fonduri Europene de Coeziune); Scriitoare; Cercetatoare oficiala independenta; Cazier judiciar curat COR 2016 Clasificarea Ocupatiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO); Decizia no. 8 Ianuarie 9, 2013 pt. Organizarea Ministerului Afaceri Externe al Rominiei ; Top Oficiala in căutarea unui loc de muncă, conf. L.76/2002, a Șomajului; Constituția Romîniei M.O.767/31 Oct.2003; Legea Educației Naționale 1/2011 ; L.11/1991 împotriva competiției neoneste; Raport Național, asupra măsurilor luate în implementarea prevederilor din 1954, asupra Convenției de la Haga pentru protecția proprietății culturale, în eventualitatea unui conflict armat; Vienna Convention on Diplomatic Relations; Domeniu: Relații Economice Internaționale Obiectiv : Conform legislației naționale pentru educație, cercetare și profesie: sunt obligată să îmi continui și închei cercetarea și profesia, printr-un Ph.D, precum si o cariera in domeniile administratiei politice guvernamentale, in care detin titluri postuniversitare. Educatie: Titlul universitar/postuniversitar | data obtinerii | institutia SI mediile obtinute., conf.sistemului national de notare, de la 0.01(cel mai mic), la 10.00(scor maxim)
Sunt subliniate si redactate in format ‘Bold(îngroșat)’, in doc.original(tipărit), numai autorizarile/certificarile/titulaturile oficiale cu valabilitate nelimitata, in Rominia si E.U.). Adica, urmatoarele:
AmyNeagoe(born in 13. 06. 1979)
Certificari, calificari oficiale permanente(in E.U. si Romania) : Posesoare a dreptului E.U. si național, de asigurări medicale de sănătate(medicină individuală gratuită de familie, conform statutului de persoană fără handicap/dizabilități; Neetnică; Diplomată oficială; Desenatoare; Artistă vizuală; Graficiană și Graphic Designer; Copywriter; Traducătoare Engleză; Ziaristă profesionistă; Profesionistă în P.R.; Profesoară; fost-Sportiva de Performanta; MASTERĂ certificată de către Comisia Europeană, in Relații Economice Internaționale: Business Communications in English: DIPLOMACY; EXPERTĂ in politica si administratie nationale(Fonduri Europene de Coeziune); Scriitoare; Cercetatoare oficiala independenta; Cazier judiciar curat COR 2016 Clasificarea Ocupatiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO); Decizia no. 8 Ianuarie 9, 2013 pt. Organizarea Ministerului Afaceri Externe al Rominiei ; Top Oficiala in căutarea unui loc de muncă, conf. L.76/2002, a Șomajului; Constituția Romîniei M.O.767/31 Oct.2003; Legea Educației Naționale 1/2011 ; L.11/1991 împotriva competiției neoneste; Raport Național, asupra măsurilor luate în implementarea prevederilor din 1954, asupra Convenției de la Haga pentru protecția proprietății culturale, în eventualitatea unui conflict armat; Vienna Convention on Diplomatic Relations; Domeniu: Relații Economice Internaționale Obiectiv : Conform legislației naționale pentru educație, cercetare și profesie: sunt obligată să îmi continui și închei cercetarea și profesia, printr-un Ph.D, precum si o cariera in domeniile administratiei politice guvernamentale, in care detin titluri postuniversitare. Educatie: Titlul universitar/postuniversitar | data obtinerii | institutia SI mediile obtinute., conf.sistemului national de notare, de la 0.01(cel mai mic), la 10.00(scor maxim)
Sunt subliniate si redactate in format ‘Bold(îngroșat)’, in doc.original(tipărit), numai autorizarile/certificarile/titulaturile oficiale cu valabilitate nelimitata, in Rominia si E.U.). Adica, urmatoarele:
Masteră in Relații Economice Internaționale: Comunicare de Afaceri în Limba Engleză și Diplomație(09. 2010-06 2012, 2 ani) Comunicare de Afaceri în Limba Engleză 10.00; 8.42 si ‘Diplomație’(10.00, 10.00 si 7.50) Facultatea de Relatii Economice Internaționale, Academia Națională de Studii Economice, București(Diploma Europeană de Studii și supliment descriptiv al competențelor mele individuale, semnat(´ștampilat oficial)˝, de către Comisia Europeană și Ministerul Educației Naționale
Cercetare post-universitară oficială, independentă(auto-finanțată), în : diplomație, politică, comunicare, justiție, economie, protocol, cultură. Pentru acestea, începînd cu anul 2002, am fost înregistrată periodic(anual) în cadrul instituțional al administrației guvernamentale în București, cu toate dovezile normalității mele. Conform funcționărimii publice(atît cea obișnuită, cît și acea de grade superioare): sănătate clinică, fiziologică, psihiatrică; cazier judiciar curat(fără acuzații ori condamnări penale, vreodată); veridicitatea studiilor mele post-universitare de lungă durată, precum și a mediilor obținute(inclusă obligația bunei cunoașteri a limbii Engleze, pentru înregistrarea în învățămîntul post-universitar, de orice fel)( 2002-Prezent)
Competiție oficială pentru avansarea în grad diplomatic, în cadrul Corpului Diplomatic și Consular al Romîniei, in Ministerul Romîn al Afacerilor Externe (2016, 2013, 2009-2003)(concursul oficial a fost în limbile Franceză, Italiană și Romînă) media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??( 2016)
Cercetătoare Independentă, in Muzeul Național al Artelor, in Romania(2007-2012 module anuale, de studiu) : Muzeologie; Istoria Artei; Management; Marketing; Etică; Estetică; Legislatie Culturală: Contra Terorism; P.R.; Comunicare (Examinări Oficiale, in Engleză și Romînă)media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??( 2017)
Expertă în European Fonduri Europene de Coeziune(2011, 2012, 2013, 2014 module anuale, 1~lună)Autoritatea Națională Pentru Calificări
(Diplome oficiale de studiu, precum și supliment profesional descriptiv)media10.00, anual(2014, ultimul examen)
Ziaristă în ‘Dreptul Internațional al Afacerilor’(2005-2011,6 ani) Universitatea București, Facultatea de Drept
(Diploma Profesională)
Jurnalism Cultural(Aprilie-Mai 2009, 2 luni) Centrul pentru Journalism Independent
(Atestare)
Cursuri in ‚Management Administrativ’ Facultatea de Management, Academia de Studii Economice București(Septembrie 2005- Iunie 2006, 9 luni) : 10.oo și 8.00
(Atestare)
Profesoară Centrul Pedagogic al Universității Tehnice de Construcții, București(09.2004-27.03.2005, 6 luni) 9.90
(Diploma de Studii si Supliment Descriptiv)
ENGLEZA AVANSAT(1996-2012, 16 ani) Certificări oficiale: Olimpică, Consulatul Britanic în Romînia(București), Academia de Studii Economice, Consiliul European, Ministerul Romin al Educației Naționale
(Diplome, Acreditări oficiale cu durată nelimitată )
Artistă Grafică și Graficiană(09.1999-07.07.2003, 4 ani)Academia Națională de Arte Frumoase, București10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84 (Diplomă de Licență)
Facultatea de Design, specializarea Graphic Design(anul 3, doar examenele teoretice): 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 10.00
Bacalaureat(August 1998) ’Liceul de Artă Nicolae Tonitza’media 8.69´(in primele 5, pe intreg liceul)
(Diploma de Bacalaureat Național)
Graficiană cu Educație Secundară(Septembrie 1992-August 1998, 6 ani) Liceul de Arte Frumoase ‘Nicolae Tonitza’București 10.00; 8.50;10,00
Cultură profesională postuniversitara de specialitate, testată oficial, in: Teorii ale Comunicării și Comunicare Față în Față; Istoria Economiei Europene; Leadership și comunicare organizațională; Politică și comunicare(Comunicare Politică); Limbajul Marketingului, in Publicitate si Advertising; Geopolitică; Statistică Internațională; Etica Afacerilor; Comunicare interculturală de afaceri; Management strategic; Afaceri Internaționale; Introducere in finanțele internaționale; Tehnici de Negociere si Managementul Conflictelor; Comunicare Interpersonala; Relatii Publice; Comunicare Inter-Organizationala scrisa; Ascultare si Interactiune Eficienta; Comunicare Internationala; Marketing International; Diplomatie si ceremonial protocolar in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Gîndire Critica si Creativa; Internship(practică de specialitate); Protocol si Ceremonial Diplomatic(foarte puțin); Diplomatie de(către) Ministerul Romîn al Afacerilor Externe; Cercetare.
Experiență oficială postuniversitară, recompensată oficial(nefinanciar), în : Cultură; Jurnalism Profesionist(independent).
Experiență profesională
Profesia COR 2016 Clasificarea Ocupațiilor in Romania; The International Standard Classification of Occupations (ISCO);| Compania | Data De la-La
Înalt Oficială și Cercetătoare independentă, în căutarea unui loc de muncă,(conf. L. 76/2002) Guvernul și Administrația Romîniei 10.2014-Prezent Reincepind cu anul 2ˇ0˝02, m-am incadrat in fiecare dintre si toate cerințele oficiale întotdeauna transparente, de concursuri oficiale: sănătate clinică-fiziologică-psihică; cazier judiciar curat; studii superioare și postuniversitare, de specialitate(cu obligativitatea cunoașterii limbii Engleze, conf. legislației pt.orice fel de studii postuniversitare, în Romînia )
Cercetare oficială independentă, pentru un loc de muncă plătit, în diplomația oficială(Ministerul Romîn al Afacerilor Externe): am obținut singura medie maximă ‘10’ în cele 2 obligatorii, între toți diplomații de vîrste și sexe diferite(în 2 ani diferiți(2007, 2012, 2013, 2014, 2016)
Cercetare oficială independentă(privată), in cadrul Muzeului Național de Artă al Romîniei: media 10.00; 9.83 si 9.90 in 3 ani diferiti(2012, 2013, 2014, 2015, 2017)
Voluntariat intr-o Simulare de Negociere Internationala: Universitatea Romino-Americana, Facultatea de Drept 10/19/15 si 2013
Voluntariat ca Experta in Fonduri Europene Guvernul si Administratia Rominiei 16.03.2014-09.2014
Voluntariat in Administratie si institutii guvernamentalde; P.R. si publicitate on-line 01.2014-03.2015
Consiliere marketing F.L.P. Romania 19/11/2013—28/01/2014
Agenta interna Asigurari Reasigurari, Sector 1 Bucuresti 22/07/2013 – 06/09/2013
Oficial Șomeră, conform Legii 76/2002 Guvernul și Administrația Romîniei 10/09/2012 – 10/03/2013
Designer, Scriitoare, Editor, Publicistă(prezentare academică și on line, a dizertației masterale oficiale în ‘Relații Economice Internaționale’ Facultatea de Relații Economice Internaționale, București Academia de Studii Economice, București
Stagiu Masterat S.C.Work’s S.R.L. 15/01/2012 – 02/04/2012
Voluntariat oficial(comunicare diplomatică, on-line) Say No to Violence.org, U.N.I.F.E.M. 11/03/2010 – 04/03/2012
Ziaristă oficială în ’Dreptul Afacerilor’ Facultatea de Drept Universitatea din Bucuresti 2005-2011
Consiliere; Traduceri Shoppers/Mystery Shopping Romania10/03/2008 – 11/08/2008
Voluntariat Muzeul Național de Artă al Romîniei Sector 1 București 11/04/2008 – 07/06/2008
Scriitoare(dovezi ale manuscrisului meu nepublicat, la P.N.L. si la Ministerul Romin al Afacerilor Externe(2007)
Voluntariat in organizarea unei expozitii de arta Nicolae Blei, pentru FEDES IRECCSON, Bucuresti 15/01/2007 – 16/03/2007
Oficial Șomeră, Guvernul și Administrația Romîniei 2007-2008
Artistă expozantă de graphic design: competiție privată, în U.K. și online(France, Switzerland, U.S.) 2006
Comunicări Diplomatice The British Council in Romania in cadrul Ambasadei Britanice in Bucuresti, Romania 12/02/2005 – 15/06/2005
Expertă/ Asistentă Manager/ Designer QUILL GROUP S.R.L 11/02/2004 – 15/03/2004
Consiliere și Design A.G.I.R. S.A. București 05/02/2003 – 06/03/2003
Designer, Editor și Publicistă a primei mele cărți: ‘ Visual advertising’ Facultatea Națională de Arte Frumoase, București 2003
Co-organizare și prezentare a licenței mele, în cadrul spațiului expozițional al Teatrului Național din București ‘Promoția Absolvenților 2003’ 06-07.2003
Designer, Copywriter si Consiliere METROUL S.A 08/08/2002 – 31/12/2003
Artistă Expozantă în Premio d’ Arte di Vibo Marina, Italy(prima ediție) 07-08.2000
____________________________
Notă: In contradicție cu realitatea că eu dețin certificări oficiale complete, permisiuni și copii contractuale ale tuturor realizărilor mele profesionale, am subliniat și am scris într-un font îngroșat, doar activitățile contractuale oficiale care mi-au fost vreodată recompensate financiar de către angajatori: în conformitate cu prevederile Codului Muncii, in Romînia si in E.U.(adica, doar urm[toarele 5, pe care le copiez)
Menționez că toate contractele de muncă(colaborare), au fost legale(legalizate, oficial) L. 188/1999; L 76/2002 Romania; L.11/29.01.1991, conf. Art.1(5) Constituţia Romîniei, 2003)
Designer, Copywriter si Consiliere METROUL S.A 08/08/2002 – 31/12/2003
Expertă/ Asistentă Manager/ Designer QUILL GROUP S.R.L 11/02/2004 – 15/03/2004
Oficial Șomeră, Guvernul și Administrația Romîniei 2007-2008
Consiliere; Traduceri Shoppers/Mystery Shopping Romania10/03/2008 – 11/08/2008
Oficial Șomeră, conform Legii 76/2002 Guvernul și Administrația Romîniei 10/09/2012 – 10/03/2013
_______________-
(My date of birth, and official permanent titles: 13.06.1979);
LISTA TUTUROR INSTITUTIILOR DE INVATAMINT, CERCETARE SI PROFESIONALE OFICIALE PE CARE LE-AM ABSOLVIT , CU MEDIILE/NOTELE DE INSCRIERE SI DE FINALIZARE, DE LA 1 LA 10.00(cea mai mare). Si adaug ca, fiind oficiale(Neprivate) nationale si d.a.europene(certificate de catre C.E.), acestea au valabilitate nelimitata: Reamintesc ca, spre deosebire de facultatea de arte si cea de design, cea de drept, precum si cea de constructii: la inscrierea in competitia oficiala in fiecare dintre instituțiile de invatamint si cercetare(profesie), mie personal mi s-a cerut sa aduc de fiecare data, urmatoarele doc.oficiale: Obligativitatea indeplinirii oficiale a cerintelor de inregistrare la concurs: redactarea cererilor de inscriere la concurs adresate conducatorului institutiei(Ro/Engl.); Originalul si copia actului de identitate; doc.oficiale(certificarile, calificarile etc.)care atesta nivelul studiilor, specializarii si indeplinirii conditiilor(original si copie); adeverinta de vechime in munca; cazierul judiciar actualizat si fara antecedente; adeverinta medicala care sa ateste detaliat starea de sanatate, precum si calitatea detinerii unei capacitati totale de exercitiu; scrisoare de recomandare; dovada ca nu am fost condamnata definitiv pt.infractiuni impotriva umanitatii, contra statului ori contra autoritatii; ori pt.infractiuni de serviciu ori in legatura cu serviciul, ori pt.fals ori fapte de coruptie ori infractiune savirsita cu intentie, care m-ar face incompatibila cu exercitarea functiei
SISTEMUL NAȚIONAL DE NOTARE, ÎN ROMÎNIA: de la nota 1.00(cea mai mică), la 10.00(cea mai mare).
1)Liceul ‘N.Tonitza’(cls. 7-12) mediile mele: 10.00; 8.50;10,00 (1992-1998)
2)Bacalaureat National media 8˙.69(in primele 5 cele mai mari medii, pe liceu)(August, 1998)
3)Academia Nationala de Arte Frumoase: Facultatea de Arte Plastice : 10.00; 10.00; 10.00; 10.00; 9.43; 9.84(1999-2003)
4)Facultatea de Design(anul 3, examene teorie): 10.00(2000-2001)
5)Consulatul Ambasadei Marii Britanii in Rominia,, Bucuresti(1 semestru): (2003-2004)
6)Profesoara(pt.iceu si facultate: 9.90): Catedra pt.Pregatirea Personalului Didactic a Universitatii Tehnice de Constructii, Bucuresti(2004-2005)
7)Academia de Studii Economice(1 semestru) media 10.00; media ??(2005-2006)
8)Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti(diploma profesionala);(2006-2011)
9)Autoritatea Nationala pt.Calificari: media 10.00, anual(up to 2014, last)
10)Muzeul National de Arta al Rominiei : media 10,00; media 9,83; media 9.84; media ??(up to 2017)
11)Ministerul Romin al Afacerilor Externe media 10,00; 10.00; ??; 10,00; 10.00; ??; 10,00; ??;??(up to 2016)
12)Master in Relatii Economice Internationale Comunicare de Afaceri in limba Engleza 10.00; 8.42 si in ‘Diplomatie’(10.00 si 7.50)(2010-2012)
Resumee of what will always build on, my culture and professionalism(Amy N.):
Higschool classes:Anatomie medicala; Anatomie artistica; Arta monumentala si Restaurare; Arte grafice; Gravură; Arte murale; Arte textile; Ceramica; Desen animat;Desen; Compoziție; Modelaj; Tehnici computer; Perspectivă; Design ambiental; Design industrial, Design vestimentar; Pictura de sevalet; Crochiuri; Scenografie; Sculptura. Discipline teoretice diverse: Religie; Istoria culturii și civilizațiilor; Gramatica limbii Romîne; Gramatica limbii Engleze; Limba si literatura Romina; Algebra; Geometrie; Trigonometrie; Fizica; Chimie;Geografie; Limba si literatura Engleza; Limba si literatura Franceza;Gramatică Franceză; Psihologie; Filozofie; Logica; Estetica; Pedagogie; Educatie tehnica; Istoria Artei Antice; Istoria Artei Universale; Religie; Genetica; Istoria Rominilor; Istoria universala; Geografia Rominiei; Geografia statelor lumii; Limba Latina; Colocvii; Educatie fizica si sport;Botanica ; Zoologie; Genetică; Antropologie; Literatura universala; Istorie medievala; Istorie antica etcaetera..
Faculty of Fine Arts: Desen; Culoare; Modelaj; Compoziție; Prelucrarea imaginii pe calculator; Perspectivă; Anatomie artistică; Istoria artei universale; Limba Engleză; Educație fizică și sport;Crochiuri; Istoria religiilor; Studiul culorii pentru grafică; Arta scrisului; Tehnicile gravurii; Inițiere în tehnicile foto-video; Anatomie artistică; Istoria artei Romînești; Istoria artei universale; Estetică; Practica; Simbolistica medievală; Comunicare interumană prin sisteme de comunicare; Compoziție grafică; Ilustrație; Grafică editorială; Tehnicile tiparului; Concepte de grafică aplicată; elemente fundamentale de limbaj;Grafică pe computer și tehnici multimedia; Noțiuni generale de animație; Tehnici foto-video; Practică; Estetică;Filozofie; Rețele și comunicații; Marketing; Practică-elaborarea lucrării de licență; Facultatea de Arte Decorative si Design (FADD)(anul 3): Teoria informației; Psihologia designului și a publicității; Semiotică și limbaj vizual; Design grafic
English Professional Language: Intensive Highschool preparation; The British Council in Romania(international tests); Master in ‘Business Communications, in English’(with Cambridge test, too).
Faculty of Administrative ManagementManagement administrativ; Microeconomie; Engleză; Tehnologia comunicației în administrația publică; Bazele contabilității bugetare; Elemente de urbanism; Teoria științei administrative; Sociologie; Macroeconomie; Managementul documentelor; Organizarea, amenajarea și dezvoltarea spațiului Romîniei; Comunicare în administrația publică; Bazele administrației publice; Drept constituțional și instituții publice
Faculty of Journalism Jurnalism cultural si P.R.
Pedagogy Teaching(profesoara liceu si facultate)Profesoară/liceu/facultate(Logică; Psihologie educațională; Pedagogie 1; Pedagogie 2; Metodică; Sociologia educației; Practica pedagogică)
Professional Diploma ZIARISTA PROFESIONISTA: Ziaristă internațională în ‘Dreptul afacerilor’(2005-2011)
Romanian Diplomat female: Art.1(5) Romanian Constitution M.Of. 31 Oct.2003; EXPERTĂ în Fonduri Europene și de Coeziune; Bibliografia pentru concursul de admitere în Corpul diplomatic şi consular al Rominiei si o minima II. Bibliografie facultativa
E.U.(C.E.) MASTER DIPLOMAT female Communication theories and face-to-face communication techniques; History of European Economy; Leadership and organizational communication; Politics and communication; The language of marketing and advertising; Communication landmarks between Romania and the English-speaking world-a geopolitical approach; International statistics; Ethics and business; Intercultural business communication; Strategic management; International business; Introduction to international finance; Negotiation techniques and conflict management; Interpersonal communication; Public Relations; Intra-and inter-organizational written business communication; Effective listening and interacting; International communication; International marketing; Diplomacy and diplomatic ceremonial and protocol in E.U.; Research Seminar(Seminar Științific); Development of critical and creative thinking; Internship(practică de specialitate); Protocol și ceremonial diplomatic(very little);
INDEPENDENT OFFICIAL RESEARCH(postgraduate): Culture,Foreign Affairs,Economy,Judiciary(judicial power); Politics(Diplomacy).