Sursele şi importanţa unei ambasade

Pe aceste surse se bazează analizele făcute de reprezentanţii ambasadei:

  1. serviciile de informaţii
  2. presa locală
  3. discuţii cu politicieni şi jurnalişti locali

Informaţiile, analizele şi opiniile ambasadorului sau a celorlalţi reprezentanţi ai ambasadei sînt de importanţă centrală atunci cînd guvernul său ia decizii politice referitoare la statul respectiv.

Facebook Comments

De Bleen

Mirel-Valentin Axinte (Bleen) scrie despre politică începînd cu august 2008, cînd a deschis blogul bleen.ro. Pînă în iulie 2014 a fost fondator, redactor șef și autor la Blogary. Din iulie 2014 s-a retras.

8 comentarii

  1. @Florina, 11.18pm:

    Geoana, dishitul 2, cloana a V-a:

    De la cea mai balsoi vizuina, spre cea mai adanaca gaura de sobolan. Sa-i uram succes.

    1. 2007: "Hrebenciuc a spus ca se va intalni cu Geoana pentru a discuta ideea. El a comentat ca, desi a discutat informal cu cativa lideri PD, printre care fostul ministru de interne Blaga, fostul ministru al apararii Frunzaverde si primarul Bucurestiului Videanu, acesti trei lideri PD, fiind in mod clar in relatii incordate cu Basescu, nu s-au dovedit un canal util in sustinerea propunerii sale referitoare la o declaratie din partea presedintelui."

  2. cum naiba de nu apare Crin Antonescu in telegrame ca sursa a ambasadei? Raspuns: nu au ajuns sa se intalneasca. Si angajatii ambasadei isi respectau programul de lucru si Antonescu isi respecta programul de odihna.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *