Autobiografia lui Nicolae Ceausescu

Dragi tovarăși și pretini,

Astăzi, la Sala Palatului, la orele 18, premiera filmului „Autobiografia lui Nicolae Ceausescu„, regizat de Andrei Ujică și produs de Velvet Moraru. Bilete la fața locului sau pe bilete.ro. Două trailere pentru edificare:

Facebook Comments

9 comentarii

  1. Primul trailer mi-a adus aminte de un spectacol al "ansamblului "Doina" al chinezilor" de prin 1988, unde am cascat ochii cit cepele cind i-am auzit cintind "Frunza verde lamaita, paste calul lui Gheorghita" fara accent.

    Doar atat din vorba lui anarchix: "ce vremuri".

  2. @Nea, cu bicicleta din sala de fitness, nu? 🙂 . Eu am vazut – poate vine careva sa-mi spună că e off topic, să vezi ce scandal de coadă fac! – lăsate vorbe. Deci: „mai sunt trei doamne înaintea dumneavoastră şi domnul Toma de la 3. S-au dus repede, că a venit apa şi a inundat la dom profesor care-i pe navetă.”

  3. Fericit cel ce avea o baterie de tractor, letcon, cositor, fire si becuri de 24 de volti. Ce vremuri, ce oameni, ce caractere …

  4. Yeba, eu am văzut lăsate la coadă nişte pietroaie, în loc de sacoşe, mai economic aşa.

    Măi, şi ce vreme de moţiune e afară!

    Cred că dau o tură cu bicicleta.

  5. Las si eu sacosa asta maro aici, dupa dumneavoastra, ca vreau sa urc sa vad daca a curs frigiderul de cind s-a luat lumina si am si un rind dincolo, la tacimuri, dar ajung, ca aici e coada mai lunga, ca vrea toata lumea.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *