Linkuri si offtopice – 18 octombrie 2013

foto: ce naște din instalatorul polonez ajunge legendă mondială a fotbalului francez. Azi, Raymond Kopa

Zilnic vom avea linkuri, tweeturi, statusuri de facebook, imagini video de la noi și de aiurea. Update-urile se vor face în timp real, așa că va trebui să mai dați refresh din cînd în cînd.

[divider]

12:09 – Traian Basescu: Ponta a vrut sa-l ajute pe Gruia Stoica, sint legaturi mai intime, de familie / In afara Chevron sunt zece companii care au licente pentru gaze de sist / Au fost presiuni ale ambasadelor pe Ponta in chestiunea procurorilor/ Catalin Predoiu a fost la mine sa ma roage sa vorbesc cu Ponta sa-l mentina si in guvernul lui – Hotnews
Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

34 de comentarii

  1. Iliescu, dacă era deștept, își trăgea repede niște oengee mișto în 1990. Astăzi aveam proprietate de stat 100%. Dar eram la al XXIV lea congres al Meselor Rotunde și Oengeelor Reunite în Cinstea celor 12 347 de simpozioane pe an.

  2. Chevron, dacă ar fi deștepți, ar băga bani căcălău în oengiști. Măcar cît bagă Gazprom. Să vină ca salariul în două rate: pe 1 banii de la Gazprom, pe 15 banii de la Chevron.

  3. Iete inca o dovada ca Base citeste blogurile de dreapta (ce-a zis azi): „Nimic rusesc nu e atins, tot ce e american apar proteste”

  4. Doi dintre susţinătorii şi promotorii anarho-hipsterismului s-au grăbit să relativezeze întâmplarea de ieri spunând că, de fapt, nimic nu s-a întâmplat. Unul zice că, citez, e vorba de un „accident banal”. Agresiunea organizată unui ministru este un accident banal. Este acelaşi care spunea că întâmplările din anii ’90 sunt nişte „scenete”. Deci, „organizarea” e accident iar „agresiunea” unui ministru e o banalitate. Unde începe gravitatea? De la o sută de mii de morţi în sus? O fi fost şi asasinarea lui Armand Călinescu sau a lui Nicolae Iorga un accident banal? Când o să apară brigăzile roşii hipsteriste?

    Altul spune, că nimeni n-a dat nimeni cu pietre şi că, aici e aici, nimeni n-a spart geamul. Totuşi, unde-i cauzalitatea? Păi, geamul s-a spart fiindcă, sau atunci când, ministrul a trântit portiera. Asta m-a pus pe gânduri. Dacă şi la maşina aia se sparg geamurile când trânteşti portiera, păi, cum o fi la maşinile produse de capitaliştii hoţi şi mincinoşi în ţara noastră străbună ce şede pe atâtea bogăţii naturale? Când o să mă urc în taxi data viitoare, o să trag portiera mai cu grijă, să nu care cumva să cadă geamul, să-i cadă roţie sau să-i sară volanul şi să fiu bun de plată.

  5. Comentariu pe Blogary (la http://www.blogary.ro/editorial/mastile-anonime-vor-sa-ocupe-statul-nu-vor-libertate/)

    Fanu’ lui Burebista

    Ce-i idiotenia asta? Acest articol nu este scris cu mintea deschisa, este doar o reflectie a ceea ce ai consumat involuntar. Foarte comfortabil ai consumat primul miros care ti-a ajuns la nas. Nu inteleg din ce pozitie spui, dragule autor, ca internetul este „inca” liber in „frumosul” si capitalistul occident. In tarie „comuniste” mentionate de dvs. Internetul este filtrat/blocat cu scopul de a tine departe mentalitatea occidentala bolnava (daca nu ai observat asta pana acum). In aceeleasi state internetul este la acelasi nivel calitativ numai ca in loc de google ai o companie nationala. Acesti capitalisti (vizionarii) sunt de admirat pentru ideile lor. Cum poti sustine companii care isi desfasoara capitalismul in tarile care au fost invadate si „capitalizate” in urma unui razboi? Pentru ca in ziua de azi productia unui iphone sa coste $35.00 sau un software (Microsoft) sa fie scris de un comunist (pentru ca e mai ieftin sa platesti un indian sau chinez). Ce cacat de capitalism e asta? Miscarea Anonymous a fost creata in occident si are cei mai multi sustinatori in occident. Il reprezinta pe Guy Fawkes, si ceea ce a incercat a ramas istorie (devenind una dintre cele mai importante sarbatori in UK). Ideea anonimatului nu se manifesta din nevoia de a te ascunde, masca asta, inspirata dupa chipul lui Fawkes, reprezinta libertate si transparenta, si este purtata cu mandrie pentru a reprezenta unitatea globala si miscarea spre o constiinta singulara (singularity). Toti suntem la fel, toti suntem locuitori ai pamantului, toti suntem unul pe acelasi pamant care trebuie iubit oriunde. Acesta este urmatorul pas in evolutia omului, iar masca va fii parte din proces. Uita ce ai invatat, invata din nou. Cu cat stii mai mult cu atat iti dai seama cat de putin stii. Te rog scoate-ti capul din cur si uite-te in jur.

    1. Sună extraordinar de mișto, un caz în care medicul și pacientul deja sunt la fel, tind spre o conștiință singulară, conștiința salonului.

      1. singularitatea… suna asa de… cosmic.

        „Singularitatea gravitațională este, cel puțin teoretic, un punct cu un volum ce tinde spre zero și o masă ce tinde spre infinit.”

        Practic un nimic ce atarna infinit de greu.

        Avea dreptate Ecleziastul…

    2. Fiindcă oamenii sunt cam la fel, istoria se repetă, dar nu identic, ci cumva în spirală, aceleaşi chestiuni vechi apar din nou şi din nou sub o altă înfăţişare. Astfel, vechiul comunism va fi, dacă nu cumva este deja, acest globalism universalist, fără individ, fără libertate, fără responsabiltate. De ce? Foarte simplu, pentru că libertatea, cu responsabilitatea pe care o implică, este pentru destui o povară, un chin. E plină lumea de slugi fericite (exemplul mic de la Antena3) şi de ticăloşi de grup („colectivul te-a condamnat”, „în numele legiunii”, că aceasta era legionară, că aceasta era formată din brigăzile roşii, tot aia, „în numele revoluţiei eşti condamnat”, „noi” etc.). Dar cum zice deja @Yeba, în textul de mai sus e plin de patologii, aceasta nefiind decât una.

      În fine, tot ce s-a făcut politic bine până acum s-a făcut cu şi de oameni liberi, de oameni care au preţuit, în pofida ălora de ma mai sus, libertatea fiecăruia. Politica, adevărata politică nu se face nici cu indiferenţii politici (cum crede Marian Preda) şi nici cu aceşti, nici nu ştiu cum să le spun, colectivişti, ci cu oamenii liberi, care preţuiesc libertatea lor şi a altora.

  6. Un nou purtator de cuvint. Ala de l-a purtat pina acum a fost marginalizat in Africa de Sud. A fost probabil un cuvint greu, si s-a cocosat de atita povara.

  7. Status Update
    By Aktualitatea B1
    Deci „mortul” de ieri de la Pungesti e fostul primar care e nemultumit ca a pierdut alegerile. Nu are nici pe dracu, dar ce mai conteaza…

  8. Măritul Cocoșelului Cauzează
    presimt că în curînd se va spune că mitingurile de duminică au fost o idee bună, dar prost aplicată. de-abia aștept!

  9. Dreapta lovește:

    Andreea Paul (Vass) · Suggested Post

    Romania este o tara in suferinta. Saracia e mare. Asta doare. Daca guvernul, indiferent de culoarea lui politica, ar face un efort mic, am putea creste cu 100 lei/luna acum fiecare pensie si salariile profesorilor, medicilor, asistentelor, ale tuturor bugetarilor. Daca guvernul ar face un efort mediu, am putea creste pensiile si salariile acum cu 200 lei/luna. Daca guvernul ar face un efort mare cu 300 lei/luna. Daca guvernul ar face imposibilul salariile si pensiile ar creste acum cu 100 euro/luna. Cum? Doar prin colectarea TVA-ului evazionat astazi.

    1. Si alocatiile pentru copii.

      Bonus: daca guvernul n-ar face niciun efort, n-ar mai face spa pentru parlamentari si le-ar taia si cantina sociala.

  10. Din interviul lui Băsescu (la B1?) înțeleg că pe partea cu MP, dreapta și partide politice omul e complet blocat și confuz. E o bulibășeală în capul lui. Toată incoerența și inconsistența și catastrofa strategică a MP de la el vine: iubesc PDL, PDL e dreapta, dreapta trebuie să se unească înainte de europarlamentare, ba nu, după, ba înainte, MP va fi un altfel de partid.

    ”Altfel” a devenit o valoare politică.

    1. O fi rezultatul intilnirii cu Udrea si Boc. Unul i-a zis intr-un fel, unul in alt fel, si amindoi aveau dreptate in felul lor.

    2. „Prin ce s-a intamplat in guvernarea ui Boc nu vor mai scapa de eticheta de dreapta, dar eu vreau prin Miscarea Populara un alt tip de partid.” Nu vor mai scăpa, adică.

  11. Crăciun a dat aseară pe RTV un interviu demențial, adică de om dement de cinic.
    Tot studioul, în frunte cu Chireac, (la Ciutacu și Laura) a fost zvârlit în iadul disonanței cognitive, că „de ce ni se întâmplă nouă asta, Crăciun a fost o lumină în discursul în Parlamentul European!!”

    1. Vorbeşte lamur, în fraze scurte, fiecare propoziţie cu subiect şi predicat, care studio, tot rtv? De ce un discurs demenţial i-a aruncat pe ăia în iad? Nu le mai place Crăciun? Lui crăciun nu-i mai place pielea pulii?

      1. :)))) Da, Ciutacu și Laura Chiriac acolo au emisiune, la RTV. Crăciun părea dement în raport cu realitatea obiectivă și filmată, de fapt un abis de lichelism live, vezi că există înregistrare.. Iadul disonanței cognitive, la cât de minunat îl credeau ei pe Crăciun, domnia sa dl Pieleac suferind cel mai grav (fiind și cel mai inteligent de acolo). (n-am predicat, deci nu e propo)

        1. Nu ne înţelegem, mă bagi în disonanţe. După mintea mea binară, cu cât Crăciun e mai de căcat, cu atât ar trebui să placă mai mult lui Chireac şi celorlalţi. Corectează-mă dacă greşesc undeva. Dacă nu, mă duc la bibliografie şi văd emisiunea. Dar kâlinkul nu+l caut, că nu sunt premiant în masochism.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *