Offtopice – 8 aprilie 2013

Aici puteți comenta offtopic, puteți chatui, puteți pune linkuri, iutuburi, poze, ce vreți voi. Chiar și poza aferentă articolului va fi offtopic.

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

28 de comentarii

  1. Baconschi, 26.06.2012: „Clepsidra e pe masă, e foarte multă muncă la mijloc şi sper ca toţi colegii noştri să se implice. Nu prea e timp de vacanţă”
    Un pic mai spre vara:

     http://nintenda.fr/gallery/show_pics.php?id=48&cat=0

  2. In chestiunea justitiei, din punct de vedere al justitiei propriu zise, nu am nicio parere despre cum vor evolua lucrurile. Sper ca mutarea facuta de Basescu o sa fie benefica. Dar din punct de vedere politic, se consolideaza tot mai clar un razboi cu multe parti combatante dar doar cu doi potentiali castigatori: Ponta sau Antonescu.

  3. ”Ajungem incetisor la pozitia celor doua ambasade. Greu de spus cat e rezultatul lobby-ului romanesc si cata initiativa personala.

    Dar si la Bruxelles lobby-ul Bucurestiului duduie in aceste zile si n-ar fi de mirare sa vedem oficialii importanti aliniati pe axa Londra – Washington in chestiunea justitiei.”

    Crin Antonescu, președinte PNL

      1. vbkiler DenisaC Asta era prin anii ’90. Ştiu că s-a opus „integrării europene”, dar eu o apreciez mai ales pentru politicile duse în primul mandat.

    1. OstapB Bleen  Hussein i-a rugat pe Nord coreeni s-o lase mai moale pana termina el de jucat meciul de golf inceput sambata.

    1. Bleen Nu înțeleg. Are ceva personal cu Elenina Nicuț sau îl supără ca nu apare el în pozele de ieri lângă „Tăticu”? Și care a fost scandalul în care a fost implicată Elenina și care a scos-o din anonimat? Conferința de ieri?

      1. BogdanL Bleen A fost scandal pe Facebook. Trepădușii PDL au început să facă scandal și să o acuze pe Elenina că a îndemnat lumea să nu meargă la vot, de parcă cine știe ce nenorocire ar fi asta (de fapt, n-a îndemnat pe nimeni să meargă la vot, a zis doar că ea nu cauționează blatul lui Blaga). Ăsta a fost scandalul. Cît despre ce s-a întîmplat astă vară, Baconschi nu are cum să știe, că nu era în peisaj.

        1. Bleen Mulțumesc de amănunte. Nu știam de gargara de pe Facebook. În rest, e bine de văzut că Baconschi nu ne rezervă surprize de astă vară încoace. O ține pe aceeași linie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *