Închiriem apartament de 3 camere

UPDATE: Am gasit! Multumim tuturor care au sarit sa ajute.

Ar putea fi un titlu metaforic dar nu e. Mirel are nevoie de un loc unde să se mute și am decis să facem din acel loc și sediul Blogary și al Scryb, proiectul nostru comercial care debutează în curînd. Eu căutam la rîndul meu un loc unde să pot sta peste noapte cînd rămîn în București. Pentru asta avem nevoie de un apartament de 3 camere, preferabil în zona Vitan (sau Titan). Chestiunea e relativ urgentă, vă rugăm să ne dați de știre pe mail la madame arond blogary punct ro sau la telefonul meu 0741227776. Noi și, ceva mai tîrziu, posteritatea, vă vom mulțumi.

PS 1 (Mirel).

Asta dacă vreţi să ne păstrăm sufletul curat. Dacă nu, o să ne apucăm să le scriem articole omagiale lui Negoiţă, Chiliman şi Piedone. Sau Oprescu.

PS2 (Mirel).

Peisaj cu homeless şi tomberon.

Facebook Comments

21 de comentarii

  1. @

    snobareala)))) – oa-ha-ha-ha! mai degraba tzaraneala si mitocaneala. snobareala la Bucale – la Capitala, nu la noi la Provincie.

  2. ăsta e şarmul boschetarilor clujeni. au casă. miau ştiu că a murit. şi soră-sa. (cu soră-sa ştiu am poveste emoţionantă de la concertul lui yehudi menuhin, acum vreo 15 ani).

    de "colonel" nu mai ştiu nimic, nu l-am mai văzut…

  3. @nedo

    lulu si miau nu erau boschetari – aveau casa si doar pasaricile de sub acoperisul tzestei ii faceau "pitoresti". lulu era chiar plod de militzian (cromozomul 44+), iar miau fusese artist plastic la tineretzea lui – pina sa se tzacaneasca. mai este (era? ca nu l-am mai vazut de multa vreme) un domn imbracat in propria lui uniforma din petice – tot timpul curata, tot timpul calcata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *