Mikey Mouse Şpagă

Deputata PNL Cristina Pocora a avut astăzi o intervenţie în plenul Parlamentului împotriva violenţei din desenele animate de la televizor. Pocora i-a avertizat pe parmanentari că micuţii lor învaţă să lovească, să fie răi cu prietenii, să înjure din desene animate. Derbedeii dracului!

Facebook Comments

3 comentarii

  1. io am crescut cu desene din alea animate. se poate face ceva si dupa 10-20 de ani de la desenele animate vazute? : un vaccin, o terapie cu estrogen si masaj facial? feministo, activisto ia-ti kilele de estrogen de pa televizor.

  2. Cristina Pocora este aia cu "pozitiile" din amendamentele propuse de PNL, la bugetul de stat pe 2009. O hlizeala dementa s-a declansat in Parlament, cand deputatul Octavian Bot a facut trimitere la Kama Sutra, vizavi de numarul de pozitii din raportul propus de PNL in februarie 2009. Kama Sutra, credea Bot, ar fi fost o lectura mai potrivita. Cand deputatul PNL Cristina Pocora a ajuns la pozitia 69, unul din amendamentele pe care le sustinea, sala a izbucnit in rasete orgasmice.

    Din pacate, parlamentarii nostri n-au de unde sa stie ca nemuritoarea Kama Sutra nu ajunge decat pana la pozitia 64. In pozitia 69 au ramas ei, parlamentarii, incepand din 1990. Din Kama Sutra puteau sa isi aleaga o minunatie de pozitii: "Roaba", domnule Ciprian Dobre, "Marea deschidere", domnule Bot, vai ce nume potrivit aveti pentru un astfel de deliciu, "Capra", doamna Pocora. 69 va apartine, dragi parlamentari, este pozitia voastra atavica, in care o sa va gasim si peste 100 de ani.

    Liberalul Mihai Voicu a vrut sa fie atunci si mai dastept, si a facut niste numaratori ca sa poata introduce in ecuatie numele divinitatii Shiva. A zis smechereste, ca sa-si eclipseze adversarii, ca numarul parlamentarilor prezenti la orgie este cu mult mai mic decat cel care rezulta din numaratoarea voturilor anuntata de la prezidiu. Apoi a deliberat ca un mistic gol, care isi scalda nevolnicul trup in apele sfinte ale Gangelui, ca a cautat fara folos pe listele de parlamentari ai PSD si ai PD-L si nu a gasit nici unul care sa se numeasca Shiva. Pentru ca numai daca ar fi votat cu sase maini ar reusit sa adune atatea voturi cate au numarat. Saracul Voicu: inginer constructii civile, necasatorit, 41 de ani. Bre, Voicule, Shiva are trei, patru sau opt maini. Cu alea sase, sa ramai matale in 69.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *