Inainte, prin dreapta!

Acesta este sloganul sub care s-a desfășurat Școala de Vară a tinerilor pedeliști, de la Eforie Nord. E de necrezut. Pare mai degrabă indicație de mers la WC.

Flacăra Democrației, Alianța România Dreaptă, Sus inima, Înainte prin dreapta… Resursele de ridicol ale ”dreptei” sînt inepuizabile.

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Comentariu

De Bleen

Mirel-Valentin Axinte (Bleen) scrie despre politică începînd cu august 2008, cînd a deschis blogul bleen.ro. Pînă în iulie 2014 a fost fondator, redactor șef și autor la Blogary. Din iulie 2014 s-a retras.

26 de comentarii

  1. OK, spuneti-mi ca nu am inteles bine. Spuneti-mi ca ARD nu s-a inregistrat (doar) ca alianta electorala. Spuneti-mi ca nu sunt atat de prosti. Nu puteti, nu-i asa?

    1.  @Rezon Pot sa-ti spun altceva, mai interesant.
      Am vazut in baie niste apa cazuta desenind fix figura lui Cuza cu un nas ca al lui Pinochio. E semn clar ca o sa tina milica un discurs pe tema propusa de tine.

      1.  @Gramofonu Da. Si se facea ca apa neagra se prelingea pe niste tevi ruginite. Iar asta inseamna proclamatia de la Ruginoasa citita hipnotic de calugarul Vasile

  2. Daca toata alianta de dreapta spune ca este de CENTRU – DREAPTA , ce mai conteaza ca o iau inainte prin dreapta? Important este ca nu avem dreapta , ce ne mai legam de sloganurile unor social – democrati ? Parca  mru vroia sa scoata bani mai multi din colectarea mai buna a impozitelor si taxelor ? Parca dadea ultimatumuri pentru colectarea acestor taxe si impozite? Auzi , combaterea evaziunii fiscale cu ultimatumuri ! S-a gandit cumva la reducerea taxelor si impozitelor si la retragerea statului cat mai mult din economie ?A anuntat cumva reducerea numarului de bugetari , asa , guvern de avarie cum era ?

  3. Am 2 întrebări: de ce în armata română ceauşistă nu existau ordinele „Cu dreptu’nainte, marş!” şi „La dreapta-mprejur”?
    Şi dacă acum, după scoaterea dreptei de la naftalină, sunt permise aceste ordine?
     

    1.  @Nea Si mai e o chestie  :  La defilare  se comanda  asa:
      stingul!,   dreptul!,   sting! , drept! , stingul  !    
      adica  si  acolo  stinga  avea  60%  iar  dreapta  numai  40% 

  4. Ridicolul  maxim  este ca  la  identitate, slogan,  tzipurituri   tot  politicianul se pricepe  si  de aia iese totul cum iese.
    Daca  il rogi pe un Blaga sa iti puna  faianta in baie  sau  pe Neamtu    sa iti opereze nevasta de apendicita   ei  spun ca nu se pricep.  
    In schimb la Fleacara Democratiei  se pricep toti    
     
     

  5. Mie nu-mi suna corect in romaneste: „inainte prin dreapta”. Cum adica „prin”? Si daca tot e musai cu „prin”, nu trebuia sa zica „Prin dreapta, inainte”? Se screm sa emita slogane contorsionate, in loc sa faca naibii ceva util, palpabil.  O luare de pozitie, un protest, un strigat. La un scandal mediatic nici nu mai sper, asta e deja un vis salbatic, o utopie. Are USL-ul dreptate sa traga in Base: singura dreapta e Base si cele cateva capete din justitie. Restul, mameluci neitarcati. Trebuie ca suntem foarte, foarte disperati de votam cu ei in decembrie. Nu cer mult, dar macar sa faca si ei ceva de cele 20 procente pe care spera sa le ocupe in parlament.  Vreau sa zic altceva decat sloganuri si acronime idioate.

    1.  @Canadiana Eu cred că o fac intenționat. Scot chestii din ce în ce mai tâmpite pentru ca oamenii să vadă că nu au comunicatori și să punem mână de la mână să le închiriem agenție…Desi daca insistă atâta eu deduc că n-au creier, agenția nu poate să-i ajute prea mult…
      Mie mi se parea suficient sa zica nestânga, că e mult mai modest, mai fezabil tura asta si infinit mai putin atacabil.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *