Andrei Marga, turnator la Securitate

Consiliul pentru studierea arhivelor securităţii pare să fi descoperit în arhive documente care pun într-o nouă lumină relaţia lui Marga cu regimul Ceauşist. Marga a avut o carieră clasică de turnător și a intrat în atenția CNSAS în calitate de ministru.

Surse: EVZ, Adevărul

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Stiri

De Blogary

Unul dintre cele mai influente bloguri de dreapta, lansat în 4 ianuarie 2010. Scriu la Blogary: Florina Neghină, Claudiu Băcanu, Horațiu Coman, Dragoș Paul Aligică, Alexandru Hâncu, Răzvan Cucui,

7 comentarii

  1. ”Pentru mulți impostori, dosariada este ultimul instrument de atacare a unui intelectual cu operă. Precizez că nu există nimic de folosit în acest sens, în ceea ce mă privește, și că mă voi adresa, la nevoie, instanțelor juridice naționale și internaționale”
     
    Nu spune ca n-a fost. Spune ca n-a lasat urme.

  2. guvernul Che Gargara – adica „revolutia bunului simt” – a mai fost surprins odata cu pantalonii pe vine .  Amestec de circ ambulant si alai de suspendatori, plagiatori, incompatibili, pușcăriabili,  fosti ciripitori la secu, grăjdani, frustrati, crizati si paranoici (ca Crizel si ramura talibana aUSL). Balamuc curat..

  3. Fara meritul deciziei istorice a presedintelui Basescu de a desecretiza dosarele fricii si  santajului am mai fi putut afla noi oare, in timp util, cine ne sunt.. diriguitorii de toate felurile???  Am  mai fi aflat noi de Mona Musca, Andrei Marga, Paula Iacob, Nae Lazarescu, Sorin Rosca  Stanescu, Ioan Ghise, Mircea Ionescu Quintus, Ion Besoiu, fostul premier Radu Vasile, Rodica  Stanoiu -fostra ministresa PSD a justitiei, Radu Anton Roman, Felix Dan Voiculescu !? 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *