Prima mare victorie a campaniei anticorupție

Simbolul corupției la nivel înalt, Adrian Năstase, politician român dovedit corupt de justiție, fost ministru de externe, fost prim ministru, fost președinte al PSD, fost președinte al Camerei Deputaților, actual (?) președinte al Consiliului Național al PSD, a ajuns astăzi la închisoare.

Facebook Comments

De Bleen

Mirel-Valentin Axinte (Bleen) scrie despre politică începînd cu august 2008, cînd a deschis blogul bleen.ro. Pînă în iulie 2014 a fost fondator, redactor șef și autor la Blogary. Din iulie 2014 s-a retras.

122 de comentarii

  1. bravo DNA …asteptam pe urmatori ,iliescu,voicukescu,patriciu,rebenciuc si alti …..sopr la treaba !! 🙂

  2. – Sa nu fim canibali! Ce cauta omul asta proaspat operat in aceasta pozitie pe targa? Sinistru, inuman. Acum ori era o rana superficiala si ati mintit multi, ori va bateti joc de OM,de individ, infractor sau nu, omul proaspat operat si inca la gat trebuie sa fie asezat pe traga intr-o pozitie verticala, ce suneti despre asta dimnule Raed Arafat? Dumneta care ai pus tot sufletul in a salva vieti. Viata, are prioritate spune politia pe oricare colt prin benerele afisate. Asa deci cautati un tap ispasitor, mai mereu, omenia nu mai e omenie si crestinul nu mai e cum trebuie sa fie, omul nu mai e om in tara asta, de ce?

  3. Sa fim serioasi, Petrica nu s-ar fi sinucis cu un glont, ar fi folosit o femeie. La el, nu pe gat se poarta fularul…

  4. bilbofil Nu e copt pentru anul ăsta, dar
    cu ajutorul unor aditivi organici bine administrați, îndepărtarea
    buruienilor, cîteva proptele în cazul unor furtuni mai violente, poate
    deveni o certitudine, dintr-o speranță. De ce ar trebui să fie totul,
    acum? 1) Îmi e neclar la ce servicii te referi înainte de a fi descoperit de Pleșu. 2) Nu văd nici o asemănare între MRU și Băse, și e foarte bine. 3) De asemenea, nu văd nici o asemănare între MRU și Constantinescu sau Manolescu. Iar nu-i rău. Lasă-mă măcar să sper, dacă și-așa mă pregătesc de primul parastas de 3 săptămîni pentru partidul pe care l-am susținut de 22 de ani.

  5. Redactia Kamikaze ”Lucian Bute: „Froch este obligat să-mi acorde revanşa şi mi-aş dori ca meciul să se dispute în România”. Cred şi eu. În România, după o tentativă de sinucidere, te alegi cu cel mult o zgârietură.”

  6. sanantonio Răspund aici că nu îți mai văd postarea despre Băsescu.Nu îl resping pe MRU. Felul cum a intrat în contact cu serviciile, înainte de a fi descoperit de Pleșu, l-a recomandatde la bun început. Dar Iliescu a avut nevoie de un an de la Cotroceni să își refacă partidul, Băsescu de 4 de la PMB și CDR a avut nevoie de 5 ani să îl aducă pe emil la Cotroceni. Pe de altă parte, Manolescu a ratat (într-o conjunctură apropiată de a lui MRU, sigur, era din alt material, mai subțire), de Ciorbea, Cosmin Alexandru, Neamțu nu cred că e cazul să vorbim.

  7. Ze Phsyco Futu-i, mă duc la culcare. După denumire, mi se părea joc. Serial. Dacă e cu Crin în rolul lui Joffrey e musai să-l văd, dar cînd ajung acasă. Turcii au aplicat deja ACTA, nu am acces la site-uri de filme pirat.

  8. bilbofil Înainte de a chema la țepe, Băse a fost tot o ne-speranță. Nimeni nu dădea doi bani pe el. Nu mă înțelege greșit, MRU nu are nici o cincime din charisma lui Băse, ceea ce mi se pare a fi foarte bine. Este complet altfel. Nu cred că un alt Băse va mai apărea prea curînd, poate atunci cînd istoria o va cere din nou. Băse și-a făcut datoria, vezi Justiția de azi și reforma din învățămînt, vezi ICR. Atît a putut, atît a făcut. Cred că e vremea să schimbăm registrul și să încercăm să alegem oameni care au și altceva în afară de charismă: background solid. MRU, Funeriu, Neamțu în stare de trezie, ar putea reprezenta noua generație.

  9. sanantonio E serial TV cauta-l pe net. 2 sezoane  20 de episoade. Unul din personajele ticaloase este unu’ Joffrey. Un idiot precum Crin(Crinaerys i-a zis @Rheia)

  10. sanantonio Vai de mine si de pacatele mele… cel mai serial de serial din ultima vreme… Game of Thrones…

  11. sanantonio Speranță a fost Coposu după ce i-a pus sula în coaste lui Iliescu (alături de Cunescu și de Câmpeanu, care a trădat pe un post de vicepreședinte de CPUN și niște scaune în Guvernul Stolojan). Speranță a fost Băsescu, după ce a chemat la țepe și a tăiat toate punțile cu PSD. MRU încă nu a trecut Rubiconul (știu, nu e cea mai inspirată metaforă) și nici măcar nu are armată.

  12. bilbofil Nu știu cît de copt e, dar mi-e că dacă stau pînă se coace, se duce dracu (scuze, nedo) fundația. Deocamdată, e o speranță. E altceva.

  13. Dau o bere la restaurantul Fhou Thai!Rau am mai ajuns daca DNA, CSM, si cateva DOAMNE (Macovei, Stefan, Kovesi…) au reusit sa invinga singure monstrul USL. Opozitia, OONg-urile, jurnalistii au fost inexistenti (cu cateva minore exceptii). Satisfactie maxima! Robert Turcescu a invitat-o frumos pe o PSDista  – afara din emisiune – cu mentiunea „sa nu mai vii niciodata!!!”

  14. sanantonio Daca si el da cu mucii in fasole, asta e. Eu am zis ca daca iese Crinaerys presedinte si ocupa Tronul de Fier eu imi iau scutierii si las draqu castelu’ in mainile lor. Sa faca ei rahatu praf dar nu pe banii platiti de mine pe impozite. sa faca ei rost de bani si sa-si tina asistatii pe mici si bere.

  15. sanantonio Chiar este MRU copt ca notorietate? Senzația mea este că e nevoie de vreo trei-șase luni de campanie ca să știe lumea cine e și ce vrea (uite, eu de exemplu încă nu știu ce vrea). Iar pentru campanie trebuie organizare rodată și bani, măcar cît a avut Nicu Șordan x 42. Și apoi mai trebuie să și convingă.

  16. rezon Mulțam, dar credeam că cifrele alea se referă la tot contul, nu doar la ce vorbim în salonul  Madamei…

  17. sanantonio N-am mai fost la Marea Neagra de… aproape 2 decenii…am uitat (maica ce mosneag sunt, abia acu’ imi dau seama)  🙂 🙂

  18. Ze Phsyco Si totuși, altfel decît la „încurcă-i drace!”, eu cu cine votez?«CETĂȚEANUL (tîrît de curent) : Da! vom lupta contra… (sughițînd și schimbînd tonul)… adică nu… Eu nu lupt contra guvernului!…»

  19. GeorgianaMocanu Domnu’ Aurel ne informeaza: ” este membru al unitatii DIAS Bucuresti, de la Detasamentul de Interventii si Actiuni Speciale. In unele filmari pe care tot dvs le-ati difuzat de la Inalta Curte de Casatioe si Justitie apare cu cagula dar celebra coada ii este afara „

  20. sanantonio Si cica eu sunt Daramator de idealuri de dreapta… Blatul asta e asa de intins ca se vede de pe Saturn (mi-o zisa mie martienii)

  21. L-am auzit pe guru Bulinei Roșii rostind că a dispărut fostul partid al lui Băse cum a dispărut Kominternul. Dacă Însuși a remarcat asta, cine sînt eu să-l contrazic? Așa e, maestre, fuse, fuse și se duse!

  22. Acum că l-au dus şi l-au plimbat, la Rahova l-au lăsat , cum e? ‘Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război’ sau ‘ultima noapte de război, întâia noapte de…..’

  23. Acum că l-au dus şi l-au plimbat, la Rahova l-au lăsat , cum e? ‘Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război’ sau ‘uultima noapte de război, întâia noapte de…..’

  24. Acum că cl-au dus şi l-au plimbat, la Rahova l-au lăsat , cum e? ‘Ultima noapte de dragoste, întâia noapte de război’ sau ‘uultima noapte de război, întâia noapte de…..’

  25. bilbofil Așa e, ai dreptate, nu-și poate lăsa famiglia fără protecția famigliei. Am recunoscut și mai devreme, azi sînt confuz…

  26. rezon Oare nu gaseste nimeni un fragment din operele ei in lucrarile vreunui doctor de-al nostru? Poate-poate…

  27. sanantonio Păi chiar tu tocmai ce spuseși că famiglia lui don Adriano este acum în „grija” unei alte famiglii mai mari

  28. Ze Phsyco Aș face-o, de-al naibii: păi de ce numai eu să-mi petrec concediul la răcoare, că e destul loc și pentru alții. Prin asta aș înțelege eu reforma clasei politice.

  29. GeorgianaMocanu Am uitat, cod portocaliu de caniculă a fost până ieri. Azi e cod galben de furtuni şi vijelii. Antonescu e de vină! 😀

  30. sanantonio , bine, mă mulțumesc să-mi imaginez, am încredere în gusturile voastre, matrițerul a fost tot o bâlbă la A3.

  31. sanantonio Mie îmi aduce a aerul cuiva care a reușit să pătrundă  în bulău cu 1 kil de cocaină ascuns în rect. 

  32. cristihan O serenissimă strălucitoare, o dottoressa illuminata ca Ea Însăși nu poate suferi comentariile plebei invidioase

  33. oglinjoara Nu cred. Fiara s-a dezlănțuit. Dacă DNA și CSM nu ar fi reacționat azi, cred că aș fi gîndit la fel. După ziua de azi, am dubii mari că lucrurile mai pot fi întoarse din drum.

  34. On topic: Justiţia e pe calea cea bună. Dar Justiţia va fi sugrumată de un USL câştigător în toamnă şi un PDL flasc ca Blaga.O altă forţă politică trebuie să-şi asume apărarea statului de drept.Blaga nu este interesat de asta. A spus-o chiar el: no comment.

  35. Păi, nu-i adevărată vorba aia: „Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să se întâmple!”?Cine l-a pus să zică: „Să-mi număraţi oule!” Ete, na: acum o să i le numere!

  36. Nu ştiu de Băsescu, dar eu sunt mulţumit acum. Şi dacă iese pentru totdeauna din puşcărie în minutul următor.

  37. La aceasta ora tarzie fac un apel sa trecem pe lista oamenilor care trebuie sustinuti si a Laurei Stefan. Azi a sters pe jos cu papagalul de Corlatean dupa care a spalat pe jos cu Avocatul Poporului.

  38. Cristoiu, comentând declaraţia lui Vittore (ne-am întors în anii 50, ceva de genul ăsta): „Ponta vrea să lase impresia că el e în opoziţie!”

  39. rezon Madama nu zicea ca da din nou drumul la comentarii dupa alegerile locale? Acum vad ca dupa alegerile din 2012, in general… „Comentariile la textele Alinei Mungiu Pippidi au fost desfiintate la cererea autoarei si vor fi reintroduse dupa alegerile din 2012. Puteti comunica cu Alina Mungiu-Pippidi prin intermediul paginii ei personale la http://www.sar.org.ro/amp/. Puteti da o nota articolului mai jos.”

  40. Sări, Majestate, că ţi-au arestat Omul Anului! Nici nu l-ai uns bine ca Omul Anului şi acum o să-l vezi în zeghe. E un complot antimonarhist.

  41. A. Mungiu face o piruetă dibace, la brațul Justiției:”Ca să nu închei pe acest ton pesimist, două femei care şi-au făcut datoria în ultima săptămînă merită aplauzele noastre: Livia Stanciu, preşedinta ÎCCJ, care a condus şi completul care l-a judecat pe Adrian Năstase, şi Codruţa Kovesi, care a apărat cu bravură independenţa magistraturii, deopotrivă de ministrul Justiţiei şi de corul mediatic al unor lideri de opinie în solda crimei organizate.”http://www.romanialibera.ro/opinii/comentarii/lupta-cu-statul-de-drept-episoade-noi-268675.html 

  42. Acum am observat poza, azi funcționez cu-ntîrziere: Nasty pare-a spune: ”…Pre mulți am să popesc eu…” Mă întreb, s-o fi gîndind la ai lui, la procurori, la judecători, jurnaliști…

  43. La B1 văd că pe la Spitalul Floreasca s-a plimbat şi un Audi A-numărul (A-3?) Păi de ce l-au dus cu duba? E diktatură! Să-l liberăm pe Năstase şi să-l suspendăm pe Băsescu.

  44. Domnu’ Năstase, ne vedem pe 26 februarie 2013. Aveți grijă cu pachetul, să-l puneți în frigider, să nu se împută mâncarea în celulă. Apă caldă e de câteva ori pe săptămână. Să ispășiți bine!

  45. <<„Era Adrian Nastase nu s-a incheiat. Adrian Nastase mai are lucruri de spus in politica romaneasca”, a spus acesta, la Antena 3.Conform
    secratarului general al PSD, acesta va continua sa primeasca ajutorul
    partidului din care face parte, astfel incat, atat el, cat si familia
    lui, sa treaca cu bine peste drama petrecuta in ultima perioada.“PSD nu se disociaza de Adrian Nastase”, a spus Dragnea>>Tipic oricărei famiglii mafiote: ”-Fii fără grijă, don Adriano, famiglia ta va avea grijă de famiglia ta ca și cînd ar fi famiglia ei! Stai liniștit, 8 luni ca mîine trec”

  46. Toni Greblă a declarat că Năstase nu mai poate fi membru în CN al PSD. Pe de altă parte, nu era el care declara că PSD nu se dezice de el? Că era Năstase nu s-a încheiat? Deci AN e preşedintele filialei PSD Rahova.PS: Cred că e ceva bulit dpdv tehnic.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *