Dictatura asta e mai perversa decit ne-am fi asteptat

Breaking News: „Ceauşescu a pus-o pe Doina Cornea şef DIE!”

Exemplu de dictatură perversă: pînă acum, din patru şefi de servicii numiţi de Băsescu (Maior, Săftoiu, MRU, Meleşcanu) trei provin din partidele de opoziţie, după cum urmează: Maior de la PSD, MRU şi Meleşcanu de la PNL. Adică chiar din rîndul dizidenţilor, chiar din rîndul victimelor dictaturii. Cum ar zice hipsterii, SRI şi SIE sînt noul canal şi noul aiud.

De precizat că ceilalţi doi preşedinţi post-decembrişti, Iliescu şi Constantinescu, au numit şefi de servicii numai dintre apropiaţi (consilieri prezidenţiali, amici politici, veri de mafie sau cumetri de ideologie).

Bonus, una bună de la Nedormitul (sau Măritul Dictator, cum e cunoscut pe Facebook): „Ca răspuns pentru numirea lui Meleşcanu în fruntea SIE, liberalii vor oferi şefia PNL unui om al puterii. Am gura spurcată, dar mi se pare că Boc are mult timp liber în ultima vreme.”

Facebook Comments
Publicat
Din categoria Comentariu

De Bleen

Mirel-Valentin Axinte (Bleen) scrie despre politică începînd cu august 2008, cînd a deschis blogul bleen.ro. Pînă în iulie 2014 a fost fondator, redactor șef și autor la Blogary. Din iulie 2014 s-a retras.

24 de comentarii

    1. Sare’n Ochi, care nu poate comenta neam aici, ba nu, mint, doar cont de twitter îi acceptă dar el nu are un asemenea cont, lasă comentariile în Bestiar şi eu i le car în spate aici.

      Deci, la această postare a comentat:

      “sarind, brusc, din pat, Crizela a mai apucat sa baguie: et tu mi fili Mele?! (sa-mi meles’canul – murmura, si adormi la loc)”
      şi a adăugat: „PS: da’ io n-m sa mai pot comenta acolo niciodata?”

  1. ar mai fi ceva de precizat: Marina Melescanu-Imre-SIE este medic precum Daniela Ungureanu-SIE, decat ca una-i dintoasa iar cealalta terapeuta-anestezista-intensiva. fapt ce usureaza enorm efortul OMV AG, Trabrennstrasse 6-8, Wien, 1020, Austria, de penetrare-sodomizare-orala a varfului spionajului rrumanesc – practic, pe formularul "consultanta servicii medicale de ~100000 de euro/an", austriecii trebuie decat sa schimbe adrisantul.

  2. ar mai fi ceva de precizat: Marina Melescanu-Imre-SIE este medic precum Daniela Ungureanu-SIE, decat ca una-i dintoasa iar cealalta terapeuta-anestezista-intensiva. fapt ce usureaza enorm efortul OMV AG, Trabrennstrasse 6-8, Wien, 1020, Austria, de penetrare-sodomizare-orala a varfului spionajului rrumanesc – practic, pe formularul "consultanta servicii medicale de ~100000 de euro/an", austriecii trebuie decat sa schimbe adrisantul.

  3. Mele l-a sunat dimineaţa pe Crin dar răspundea robotul:
    "Sunt Crin şi dorm. Lăsaţi mesajul după beep."
    "Alo, sînt Mele şi a zis Băsescu să-ţi transmit că te beep în gură."

    via @Cristian Hriţuc şi @Mirel Valentin Axinte

  4. Dubla lovitura pentru TB : odata, impacare cu conu Costache si Peter Imre, si, cel mai important, refacerea egalitatii/majoritatii in Senat…. maiestrie de politician adevarat!
    iar Gladiol Antenescu, probleme cu organizatia PNL Prahova (a lui Mele…coincidenta??!!) Incurca-i, Drace!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *